Όχι πια φίλοι Τσαλίκης - Μπεγνής; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:08
23/8/2006

Όχι πια φίλοι Τσαλίκης - Μπεγνής;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Λίγους μήνες μέτρησε η φιλία του Γιώργου Τσαλίκη και του Μέμου Μπεγνή. Οι δύο celebrities, όπως ακούγεται και λέγεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγους μήνες μέτρησε η φιλία του Γιώργου Τσαλίκη και του Μέμου Μπεγνή. Οι δύο celebrities, όπως ακούγεται και λέγεται, τον τελευταίο καιρό έχουν ψυχρανθεί μεταξύ τους και από εκεί που είχαν γίνει...αυτοκόλλητοι πλέον έχουν διακόψει κάθε...διπλωματική επαφή. Ποίος ο λόγος, που ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης της ελληνικής show biz τα τσούγκρισαν, παραμένει άγνωστος.

Ούτε ο ένας μα ούτε ο άλλος εξηγούν τους λόγους, αν και κατά όπως φαίνεται και τους δύο τους έχει στεναχωρήσει τα μάλα το γεγονός. Δεν είναι και λίγο βλέπεις. Οι δυο τους περνούσαν πολλές ώρες της μέρας μαζί, πήγαιναν για καφέ, μέχρι μπουγέλωμα είχαν παίξει σε κέντρο της Παραλιακής, ενώ ο Μπεγνής είχε κάνει το καλοκαίρι, το Romeo δεύτερο σπίτι του.

Αν δεν περνούσε κάθε βράδυ μία βόλτα από το μαγαζί που τραγουδούσε ο Τσαλίκης, να πιει το ποτό του και να πιάσει για λίγο το μικρόφωνο, δεν του κολλούσε ύπνος. Εκτός αυτού, τον επισκεπτόταν και στο καμαρίνι του, όπου μεταξύ άλλων έπαιζαν κι επιτραπέζια. Άσε, που ο Μέμος έδωσε τα «υποκριτικά» του φώτα στον Γιώργο όταν ανέβασε τον «Πυρετό του Σαββατόβραδου», ενώ κι αυτός με τη σειρά του τον βοήθησε στο τραγούδι μια και η φετινή παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει τον θέλει και αοιδό! Είναι, λοιπόν, να μην απορείς πως γίνεται μια τέτοια φιλία να τελειώσει;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ