Ολοι στη Σόφια | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
11:40
8/5/2008

Ολοι στη Σόφια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης με τον Ντμίτρι Ζαχάριεφ
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης με τον Ντμίτρι Ζαχάριεφ
Με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων του ελληνικού και βουλγαρικού βόλεϊ, του προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη, του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και 140 προπονητών, έγινε στη Σόφια συνέδριο προπονητών που διοργάνωσε ο ΣΕΠΠΕ.

Με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων του ελληνικού και βουλγαρικού βόλεϊ, του προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη, του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και 140 προπονητών, έγινε στη Σόφια συνέδριο προπονητών που διοργάνωσε ο ΣΕΠΠΕ. Τιμήθηκαν βετεράνοι Βούλγαροι αθλητές που πέρασαν από τις ελληνικές ομάδες όπως οι Ζελιάσκοφ, Ουζούνοφ, Γκαβρίλοφ, Ντραγκίεφ, Γκάνεφ, Τόνεφ, Λ.Ναϊντένοφ, Ν.Ναϊντένοφ.

Ξεχώρισε η παρουσία του Ντιμίτρι Ζαχάριεφ, που το 1982 οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του συμμετοχή σε φάιναλ-4 Κυπέλλου Πρωταθλητριών. «Ηταν η σημαντικότερη και πιο πολυπληθής αποστολή των ανθρώπων του ελληνικού βόλεϊ εκτός της χώρας με σκοπό την προώθηση προτάσεων και προβληματισμών που αφορούν το βόλεϊ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης.

"Goal"
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ