Οι σπόντες του Παρθένη για Αλιμπέρτη - Γερμανού! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:11
9/1/2009

Οι σπόντες του Παρθένη για Αλιμπέρτη - Γερμανού!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Για ποιο θέμα είχαμε καιρό να ακούσουμε και να ασχοληθούμε; Μα με τον χωρισμό της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Αλέξανδρου Παρθένη, βεβαίως βεβαίως. Αλλά, ας είναι καλά το παιδί (ο Αλέξανδρος ντε)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για ποιο θέμα είχαμε καιρό να ακούσουμε και να ασχοληθούμε; Μα με τον χωρισμό της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Αλέξανδρου Παρθένη, βεβαίως βεβαίως. Αλλά, ας είναι καλά το παιδί (ο Αλέξανδρος ντε) κι εκεί που έχουμε ξεχαστεί, τσουπ έρχεται και μας... επαναφέρει στην τάξη! Έτσι, έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, όπου μίλησε για τον χωρισμό του με την Σοφία.

Βέβαια, ο Αλέξανδρος υποσχέθηκε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά εσύ μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Είχε ξαναπεί για «τελευταία φορά», αλλά δεν κράτησε το λόγο του. Πάντως, έχω να πω ότι ο Παρθένης γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτικός - τόσο για τη σχέση του με την Αλιμπέρτη όσο και με την Ναταλία Γερμανού - κι αν συνεχίσει έτσι, βλέπω τις εν λόγω πρώην να τον κυνηγάνε.

Γιατί, συγνώμη Αλέξανδρέ μου που φαίνεσαι και παιδί του... savoir vivre, δεν έχεις μάθει ότι ποτέ μα ποτέ δεν μιλάμε για την ηλικία μιας γυναίκας; Από τη στιγμή, δε, που η ίδια αποφεύγει να την αποκαλύψει; Για να καταλάβεις, στη συνέντευξη ο Αλέξανδρος λέει ότι είναι 33 ετών και λίγο παρακάτω δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα. «Το ότι οι δύο τελευταίες σχέσεις είχαν μια διαφορά ηλικίας 10 και 11 ετών, δεν παίζει ρόλο στον άνθρωπο που θέλω να έχω δίπλα μου». Αν είσαι καλός άνθρωπος λες «τι ρομαντικούλης αυτός ο Παρθένης». Αν, όμως, είσαι Αλιμπέρτη ή Γερμανού τα παίρνεις στο κρανίο... Εξάλλου, καταλαβαίνεις ότι η σπόντα ήταν μία μορφή εκδίκησης. Αλήθεια, ποια από τις δύο είναι 43 και ποια 44 ετών;;; Α ρε Παρθένη φωτιές που ανάβεις.

Κατά τα άλλα, ο εν λόγω μίλησε - σε γενικές γραμμές - καλά για την Σοφία, την οποία όπως είπε, θαυμάζει πολύ ως άνθρωπο και κυρίως ως μάνα. Και γιατί δεν της ζήτησε να τον υιοθετήσει, αντί να τον χωρίσει; Με τέτοιο θαυμασμό; Είπε επίσης ότι χώρισαν γιατί φθάρηκε η σχέση τους και δεν μπορούσαν να είναι άλλο μαζί, ενώ αρνείται ότι ο χωρισμός ήταν απόφαση της Αλιμπέρτη, επειδή δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Βέβαια, τα γραπτά μένουν κι επειδή κάποτε ο Παρθένης δήλωνε παντού στα περιοδικά ότι θέλει να παντρευτεί την Σοφία, αν το θέλει κι εκείνη, δεν είχε παρά να συμφωνήσει και να δηλώσει ότι πια δεν τον απασχολεί ο γάμος και τα παιδιά. Πάντως, είναι πολύ στενοχωρημένος με την πρώην αγαπημένη του, επειδή σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι δεν τον θαύμαζε. Ούι, ούι. Πικράθηκε πολύ με αυτή τη δήλωση ο Άλεξ και τώρα είναι που δε σκέφτεται να γυρίσει πίσω. Μήπως, η Αλιμπέρτη εννοούσε ότι δεν τον θαυμάζει ως ηθοποιό; Ωχ, βλακεία είπα ε; Αυτό σίγουρα θα θύμωνε τον ηθοποιό Παρθένη.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ