Οι 3 Ευχές θα επιστρέψουν με Κώστα Βαξεβάνη; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:14
1/11/2006

Οι "3 Ευχές" θα επιστρέψουν με Κώστα Βαξεβάνη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ότι η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά αποτελεί παρελθόν, το ξέρεις. Ότι αυτό όμως δεν μόνιμο το ξέρεις; Όπως δήλωσε η ίδια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά αποτελεί παρελθόν, το ξέρεις. Ότι αυτό όμως δεν μόνιμο το ξέρεις; Όπως δήλωσε η ίδια, μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει η εκπομπή της, η απόφαση δεν είναι οριστική και πως ήδη συζητούν τη νέα μορφή που θα έχει. Βλέπεις, υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει στην ουρά για να πραγματοποιήσει τις ευχές του η νεραϊδό- Ρούλα.

Έτσι, στη νέα version της εκπομπής θα έχουμε προσθήκη και νέων συνεργατών. Η Ρούλα είπε πως θα συμμετέχει και ο Κώστας Βαξεβάνης κι ακόμη σπάω το κεφάλι μου για το τι ρόλο θα έχει ο εν λόγω δημοσιογράφος στην εκπομπή. Λες η Ρούλα να αρχίσει να πραγματοποιεί ευχές παιδιών του Τρίτου Κόσμου; Εκεί, δηλαδή, που είχε κάνει ρεπορτάζ ο Βαξεβάνης. Άλλο ρόλο δεν μπορώ να φανταστώ.

Όσον αφορά το κόψιμο της εκπομπής, η Κορομηλά τόνισε πως ήταν δική της απόφαση. Βλέπεις, στο κανάλι υπάρχει ένας όρος πως όσες εκπομπές δεν πιάνουν το όριο που έχουν θέσει για την τηλεθέαση, κόβονται. Κι αφού η δική της δεν έπιασε το στόχο, ακολούθησε αξιοκρατικά τη γνωστή διαδικασία. Τι δηλαδή, επειδή έχει αφεντικό τον εαυτό της θα... της κάνει χάρες;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ