Ο Ψινάκης, ο Ρουβάς και η...Φιλιππινέζα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:00
16/6/2006

Ο Ψινάκης, ο Ρουβάς και η...Φιλιππινέζα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Που ναι εκείνα τα χρόνια τα παλιά, τότε που Ηλίας Ψινάκης, Sakis Ρουβάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Που ναι εκείνα τα χρόνια τα παλιά, τότε που Ηλίας Ψινάκης, Sakis Ρουβάς και το...κακό συναπάντημα έκαναν δημόσια εμφάνιση και γέμιζε ο χώρος; Τώρα οι δύο πρώην συνεργάτες είναι «δυο ξένοι» και αυτό φάνηκε γι ακόμη μία φορά. Στα βραβεία του MAD οι δυο τους αν και βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής δεν αντάλλαξαν όχι μόνο κουβέντα, αλλά ούτε μία ματιά.

Και μη σε μπερδεύει το γεγονός ότι ο Ψινάκης έδωσε βραβείο στον Sakis, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα τυπικό εναγκαλισμό, φιλί στον μάγουλο και κάποιες φιλοφρονήσεις του τύπου: «Χειροκροτήστε τον Σάκη», «Ένα δυνατό χειροκρότημα για τον Ηλία». Η ατάκα του Ψινάκη: «πριν δύο χρόνια σου έδωσα το βραβείο ως φιλιππινέζα σου, τώρα στο δίνω ως απολυμένη φιλιππινέζα σου» ήταν όλα τα λεφτά και η «σκληρή» πραγματικότητα.

Ο Sakis όταν την άκουσε, έσκασε ένα τυπικό χαμόγελο (για να καταλάβεις ότι του αοιδού δεν του άρεσε αυτό που άκουσε, το χαμόγελο ήταν τόσο τυπικό που φάνηκε η μισή Colgate οδοντοστοιχία του) και γύρισε να φύγει, χωρίς να πει κάτι άλλο. Προηγουμένως, όταν ο Ψινάκης πήγε να καθίσει στη θέση του, ο Ρουβάς που ήταν δύο σειρές μπροστά, γύρισε το κεφάλι του από την άλλη, μιλώντας στον διπλανό του. Έτσι, οι δυο τους δεν είπαν ούτε ένα «καλησπέρα», ενώ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ