Ο Μικρούτσικος επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Πώς και πού; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
11:22
25/1/2010

Ο Μικρούτσικος επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Πώς και πού;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μετά από τόσα προβλήματα ήρθε η ώρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο να πάρει και μία χαρά. Κι αν η επιστροφή του στην τηλεόραση παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από τόσα προβλήματα ήρθε η ώρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο να πάρει και μία χαρά. Κι αν η επιστροφή του στην τηλεόραση παραμένει άγνωστο πότε θα γίνει, είναι έτοιμη άλλη μία μεγάλη επιστροφή του. Από τις 6 Φεβρουαρίου ο Μικρούτσικος επιστρέφει στο ραδιόφωνο. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που είχε εκπομπή στα ερτζιανά και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια.

Ο Ανδρέας τη δεκαετία του 80 είχε ξεκινήσει στα ερτζιανά με μία εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ μαζί με την Σοφία Βόσσου, όπου για αρκετά χρόνια αποτελούσαν ένα αχτύπητο δίδυμο. Η πρόταση για την επιστροφή του ήρθε από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και ο Μικρούτσικος την αποδέχτηκε αμέσως και με μεγάλη χαρά. Τα ραντεβού έγιναν και οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, οπότε στις 6 Φεβρουαρίου και κάθε σαββατοκύριακο θα τον ακούμε από τη συχνότητα αυτή με την εκπομπή, «Να μαστε πάλι εδώ Ανδρέα».
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ