Ο Μικρούτσικος απαντάει στην Δήμητρα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
11:28
10/2/2010

Ο Μικρούτσικος απαντάει στην Δήμητρα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Δύο μέρες πέρασαν από την αποκάλυψη τα Δήμητρας Ρουμπέση ότι χώρισε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, διότι τον έπιασε με άλλη γυναίκα και ήρθε η ώρα να δώσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο μέρες πέρασαν από την αποκάλυψη τα Δήμητρας Ρουμπέση ότι χώρισε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, διότι τον έπιασε με άλλη γυναίκα και ήρθε η ώρα να δώσει κι εκείνος την απάντηση του. Βρε στην πόρτα του πήγε κοτζάμ Τσιλιπουνιδάκης (αφήνοντας την Αράχοβα) για να πάρει μία δήλωση του, αλλά εκείνος απαντούσε «ουδέν σχόλιο». Μόνο μία δήλωση έκανε στη «Πρωινή Μελέτη» ότι το κέρατο που λέει η Δήμητρα είναι ψέματα.

Μέχρι που έστειλε το πρωί της Τετάρτης μία επιστολή στο Troktiko και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σε μία τάξη. Μόνο το δικό μου μυαλό έκανε έναν αχταρμά, αφού γι’ ακόμη μία φορά αδυνατώ να κατανοήσω την «Μικρούτσικην διάλεκτο». Κατάλαβα, όμως, ότι κατηγορεί την Δήμητρα ότι λέει ψέματα, ότι είναι στημένη η ιστορία του κέρατου, ότι εκείνη ζήλεψε το πολύκροτο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και τις ιστορίες με τα τρίτα πρόσωπα και είπε να κάνει το ίδιο.

Επίσης, την κατηγορεί ότι εκείνη έφυγε από τον γάμο τους. Και όχι ο Μικρούτσικος δεν έριξε κέρατο. Λοιπόν, διάβασε την απάντηση του κι άμα καταλάβεις τι λέει, ειδικά στο σημείο «Μία είναι η ουσία», γράψε μου εσύ ένα γράμμα κι εξήγησε το μου σε απλά ελληνικά. Φχαριστώ.


"Αγαπητό τρωκτικό,

Σε ότι με αφορά έχω να πω τα εξής:

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Και ξαφνικά εκεί που όλοι οι τηλεαναλυτές ασχολούνται με το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου, για να το ανακηρύξουν ¨το διαζύγιο της δεκαετίας¨ ή ¨το εθνικό διαζύγιο ¨ ( άλλως τε η ελαφρότητα ήταν πάντα το συναμφότερον της τραγικότητας ) η Δήμητρα δεν αντέχει άλλο και ξεσπά για τον προ διετίας χωρισμό της, μαζί μου...

Η ΑΙΤΙΑ

Γιατί σε τελική ανάλυση - σκέφτηκε η Δήμητρα - δεν υπάρχει μόνο ένα διαζύγιο!

Και το δικό μου διαζύγιο δηλαδή τι είναι; Παρακατιανό;

Και μίλησε η Δήμητρα

και είπε για το τρίτο πρόσωπο

και έκλαψε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες της εκπομπής...

που δουλεύει.

Η ΑΦΟΡΜΗ

Δεν άντεξε λέει κάποιες - ξαναειπωμένες- απόψεις μου που λέχθηκαν παρεμπίπτοντος σε μια πρόσφατη συνέντευξη μου.

Και μου τάψαλλε έτσι για το καλορίζικο της νέας μου προσπάθειας.

Σ ευχαριστώ Δημητρούλα μου!!

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Εξ αιτίας τρίτου προσώπου χώρισα και εγώ!! Δήλωσε !

Και το τρίτο αυτό πρόσωπο δεν ήταν σε κάποια παραλία, σε κάποιο νησί, αλλά μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Αποκάλυψε!

Στους τοίχους και τα έπιπλα που θα αντίκριζαν τα τρία παιδιά που εν δυνάμει θα έκανε μαζί με εμένα... τον Άπιστο! Υπονόησε!

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ

Από πότε όμως Δήμητρα είναι ανήθικο κάποιο ολίσθημα ενός γαντζωμένου σε γκρεμό , και είναι ηθικός ο σχεδιασμός, η προετοιμασία και η εκτέλεση ενός σχεδίου που θα σου επιτρέψει να τον εγκαταλείψεις αφού πρώτα του δώσεις την τελική ώθηση για την ελεύθερη πτώση του δίχως το παραμικρό ίχνος ενοχής και τύψης!

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Ποιος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τον γάμο μας Δήμητρα, εσύ ή εγώ ;

Ποιος λέει - εν τέλει - και επί της ουσίας ψέματα Δήμητρα;

Αντρέας Μικρούτσικος

Υστερόγραφο ( πρώτο, έσχατο αλλά τηλεοπτικό) : κανείς δεν κτύπησε το κουδούνι, κανείς δεν εισέβαλε στο σπίτι, κανείς δεν μ έπιασε επ αυτοφώρω!!

Το ότι ο ¨κοριός¨ κατέγραψε μονάχα ¨άνθρακες¨ συζητήσεων και όχι ερωτικούς, ¨θησαυρούς¨ φαντάζομαι ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία!!

Αλήθεια, από πότε η συμμετοχή μου σε τέτοιες συζητήσεις στοιχειοθετεί μία a priori απιστία;;

Σε μια εποχή όμως, που η αγάπη και η γενναιοδωρία θεωρούνται αδυναμία, αυτά είναι λεπτομέρειες."

Α.Μ.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ