Ο Κούγιας έδειρε τον Βαλλιανάτο! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:15
12/4/2005

Ο Κούγιας έδειρε τον Βαλλιανάτο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Ροβόλατα ροβολατά τα γίδια και τα πρόβατα». Ένας άγριος ξυλοδαρμός ήρθε να ταράξει τα ήσυχα νερά του Κολωνακίου και να μετατρέψει την πλατεία σε...ρινγκ!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ροβόλατα ροβόλατα τα γίδια και τα πρόβατα». Ένας άγριος ξυλοδαρμός ήρθε να ταράξει τα ήσυχα νερά του Κολωνακίου και να μετατρέψει την πλατεία σε...ρινγκ! Το πολιτισμικό σοκ που έζησαν οι καθήμενοι στα καφέ της πλατείας βλέποντας τις σκηνές...απείρου ξυλοδαρμού να εκτυλίσσονται μπροστά τους, ήτο μεγάλο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι πρωταγωνιστές του περιστατικού, που μετέτρεψαν την πιάτσα Κολωνάκι σε μαντρί Κολωνάκι, ήσαν δύο επιφανείς άνδρες, διάσημα πρόσωπα και από τους πιο τακτικούς θαμώνες της περιοχής. Ο Αλέξης Κούγιας κράτησε την υπόσχεσή του και με την πρώτη ευκαιρία έκανε τουλούμι στο ξύλο τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι αλήθεια. Ο γνωστός ποινικολόγος χτύπησε με μπουνιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο τον γνωστό δημοσιογράφο, επειδή αυτός στο παρελθόν είχε αφήσει υπονοούμενα για τη σεξουαλική του ζωή. Ή για να είμεθα πιο ακριβείς, ο Βαλλιανάτος είχε πει πως ο Κούγιας για να έχει τέτοιο μένος εναντίον των ομοφυλοφίλων, στο παρελθόν πρέπει να είχε τραυματική ομοφυλοφιλική εμπειρία. Ουπς, δήλωση βαριά για τον ευέξαπτο Κούγια, ο οποίος άπαξ και δει μύγα να κινείται γύρω του και νιώσει πως αυτή έχει κακές προθέσεις εναντίον αυτού και της οικογένειας του, της στέλνει εξώδικο! Αν, δε, αντιληφθεί πως είναι...ομοφυλόφιλη, τότε πίπτει μυγοσκοτώστρα.

Τέλος πάντων, τους δύο άνδρες χώρισαν οι περαστικοί, ενώ ο Βαλλιανάτος μετά τον ξυλοδαρμό πήγε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά και στο νοσοκομείο. Το βράδυ στα δελτία ειδήσεων είχαμε ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης, όπου ο Κούγιας έβγαινε όπου ήταν προσκεκλημένος ο Βαλλιανάτος δηλώνοντας πως δεν μετάνιωσε για το ξύλο που έριξε. «Είμαι πατέρας δύο παιδιών και δεν θέλω να μεγαλώσουν και να μάθουν πως κάποιος είχε στιγματίσει την εικόνα του πατέρα τους». Πάνω κάτω αυτά έλεγε κι εννοούσε. Επιπλέον, δήλωσε πως ο νόμος προβλέπει την περίπτωσή του (όχι την γενικότερη περίπτωσή του, αυτή είναι απρόβλεπτη) αλλά αυτή του ξυλοδαρμού καθώς δικαιολογείται η πράξη βίας, εν βρασμώ ψυχής και αφού ο «νταής» είχε προκληθεί από το...τουλούμι (αυτόν που έφαγε το ξύλο δηλαδή). Να υπενθυμίσουμε, πως ο Βαλλιανάτος είχε κάνει τη σχετική δήλωση δύο ή τρεις μήνες πριν κι εδώ δεν ξέρουμε αν ο νόμος καλύπτει και την περίπτωση....πέρυσι πέθανε, φέτος τους βρόμισε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ