Ο Κούγιας ανέλαβε την Τζούλια! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
11:50
8/3/2010

Ο Κούγιας ανέλαβε την Τζούλια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Αποφασισμένη να δικαιωθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έφθασε μέχρι τον Αλέξη Κούγια, μπας και βρει το δίκιο τη σχετικά με το πορνό dvd που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αποφασισμένη να δικαιωθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έφθασε μέχρι τον Αλέξη Κούγια, μπας και βρει το δίκιο τη σχετικά με το πορνό dvd που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, η Τζούλια ζήτησε τη βοήθεια του Κούγια από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του dvd. Ωστόσο, είχε πάει Σάββατο και ο ποινικολόγος δεν είχε δει ακόμη την πελάτισσα του εν δράσει, οπότε δεν μπορούσε να είχε μία ολοκληρωμένη άποψη για την υπόθεση.

Όχι, ο ποινικολόγος δεν την σνόμπαρε τόσες μέρες. Αλλά, όπως είπε, είχε να ασχοληθεί με δύο άλλες σοβαρότερες υποθέσεις και δεν βρήκε τον χρόνο. Ωστόσο, στο «TV Weekend» που ήταν καλεσμένος, διευκρίνισε ότι ζήτησε από την πελάτισσα του να του δώσει μία «γραπτή έκθεση» στην οποία θα περιγράφει πώς ακριβώς έχει η ιστορία. Αφού θα έχει στα χέρια του την έκθεση αυτή, από κει και πέρα θα ξέρει πώς θα κινηθεί.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι αν η βιντεοσκόπηση και η δημοσιοποίηση των ερωτικών σκηνών έγιναν με την έγκριση της Αλεξανδράτου, τότε δεν υπάρχει κανένα νομικό ενδιαφέρον στην υπόθεση. Αν ,όμως, η βιντεοσκόπηση έγινε με την έγκριση της, αλλά όχι η δημοσιοποίηση (αυτό υποστηρίζει η Τζούλια) τότε η πελάτισσα του μπορεί να κάνει μηνύσεις, αγωγές και να ζητήσει μία ωραιότατη αποζημίωση. Α, ο Κούγιας είπε ακόμη ότι στην περίπτωση που βιντεοσκόπηση και δημοσιοποίηση έγιναν εν αγνοία της πρωταγωνίστριας, τότε μιλάμε για κακουργηματική πράξη, που αν ήμασταν στην Αμερική το θύμα θα μπορούσε να ζητήσει ακόμη και 50 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση. Γκούχου, γκούχου.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ