Ο Κουρκούλης έγραψε τραγούδι στην εγκυμονούσα Κέλλυ του! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:48
2/6/2009

Ο Κουρκούλης έγραψε τραγούδι στην εγκυμονούσα Κέλλυ του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Σε δύο μήνες από τώρα η Κέλλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με το Νίκο Κουρκούλη. Ωστόσο, ο ερχομός του γιου μόνο άγχος δεν έχει δημιουργήσει στη μέλλουσα μαμά,

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε δύο μήνες από τώρα η Κέλλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με το Νίκο Κουρκούλη. Ωστόσο, ο ερχομός του γιου μόνο άγχος δεν έχει δημιουργήσει στη μέλλουσα μαμά, η οποία συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Εννοείται, ότι δεν άδει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο (και πώς να το κάνει με την κοιλιά τούρλα) αλλά ηχογραφεί το νέο της cd.

Η Κελεκίδου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο στούντιο, ενώ η τηλεοπτική κάμερα ήταν εκεί όταν ηχογραφούσε το τραγούδι «Καλημέρα αγάπη, καλώς ήρθες στο πάρτι». Μη μου πεις ότι δεν κατάλαβες ποιος βρίσκεται πίσω από το στίχο αυτό; Φωνάζει από μακριά... «Κουρκούλης, Κουρκούλης». Ο αγαπημένος της διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και μέσα στο κλίμα χαράς έγραψε τραγούδι για πάρτι και αγάπη!

Πάντως, ο Κουρκούλης - όπως αποκάλυψε η Κέλλυ ? είναι ήδη χαζομπαμπάς και περιμένει πως και πως τον ερχομό του υιού. Το ζευγάρι λίγο πριν τον ερχομό του μωρού θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ενώ ο θρησκευτικός μάλλον θα γίνει του χρόνου ή στη Αθήνα ή στην Καβάλα. Με την ιδιαίτερη πατρίδα του αοιδού να συγκεντρώνει περισσότερους πόντους, καθώς επιθυμεί να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο με αρνιά νταούλια και χορό! Αυτά είναι.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ