Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:40
1/11/2006

"Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν το έχω καθόλου άγχος, αν η Χρύσπα είναι ερωτευμένη με τον Μιχάλη Εμιρλή. Δεν πα να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν το έχω καθόλου άγχος, αν η Χρύσπα είναι ερωτευμένη με τον Μιχάλη Εμιρλή. Δεν πα να «καπνίζουν την πίπα της ειρήνης», δεν πα "να τους κάνει πλάκα ο Θεός», ούτε κρύο μα ούτε και ζέστη μου κάνει. Ωστόσο, αυτό που δεν μπορώ καθόλου, είναι να μας κάνει πλάκα η Χρύσπα για τη σχέση της. Άσε που έχω φίλη, η οποία τους είδε σε πολυκατάστημα να αγοράζουν σερβίτσια του καφέ και του τσαγιού και απειλεί να φάει τις Πίπη Φακιδομύτη κοτσίδες της, με όσα ακούει.

Και τι ακούει; Την Χρύσπα να διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει δεσμό με τον Εμιρλή. Η νεαρή αοιδός ήταν καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά και όταν αυτός πήγε να φέρει τη συζήτηση στο γνωστό θέμα, η Χρύσπα τον σταμάτησε γελώντας: «Θέμη, σταμάτα να γκρινιάζεις, να χαρείς». Εκείνος συνέχισε λέγοντας της πως τους έχει δει σε πολύ προσωπικές στιγμές, σε κοινή τους έξοδο.

«Αυτό αποκλείεται» δήλωσε η νεαρή αοιδός, η οποία για τους δικούς της λόγους δεν θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της. Τι κι αν πριν λίγες μέρες Χρύσπα και Εμιρλής είχαν βγει μαζί σε νυχτερινό μαγαζί, με τις κάμερες απέναντι να τους απαθανατίζουν σε στιγμές μεγάλου κεφιού και τρελού γλεντιού; Πάντως, στην περίπτωση αυτή ταιριάζει γάντι το... ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ