Ο κόσμος το χει τούμπανο...! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:36
13/7/2007

"Ο κόσμος το χει τούμπανο..."!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Δεν προλάβαμε να μάθουμε ότι η Μάρω Λύτρα βγαίνει με το νεαρό ποδοσφαιριστή, Γιάννη Αμανατίδη και τα νέα του χωρισμού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν προλάβαμε να μάθουμε ότι η Μάρω Λύτρα βγαίνει με το νεαρό ποδοσφαιριστή, Γιάννη Αμανατίδη και τα νέα του χωρισμού - αν μπορείς να μιλήσεις για χωρισμό σε μία σχέση - αστραπή - κυκλοφόρησαν. Ούτε ένα μήνα δεν κράτησε το φλερτ και ο λόγος δεν είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων - που να προλάβεις να καταλάβεις, άλλωστε, μέσα σε ένα μήνα ότι δεν σου κάνει ο άλλος - αλλά η δημοσιότητα!

Ο Αμανατίδης, άπαξ και είδε ότι η σχέση τους έγινε γνωστή και φιγούραρε σε διάφορα περιοδικά, σκιάχτηκε, κάνοντας την με ελαφρά πηδηματάκια. Ο ίδιος δεν έχει μάθει τα προσωπικά του να βγαίνουν στη φόρα, και το όλο σκηνικό δεν του άρεσε καθόλου. Ήθελα να ήξερα, που βρίσκει αυτούς τους «σεμνότυφους» η Μάρω; Δεν βρίσκει κάποιον που να του αρέσει το κυνήγι της δημοσιότητας να περάσει ζάχαρη;

Η Λύτρα στενοχωρήθηκε από την εξέλιξη αυτή και τώρα προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Αν γίνεται πλέον. Έτσι, δηλώνει αριστερά και δεξιά ότι δεν είχε σχέση με τον Αμανατίδη και πως μία φορά βγήκαν μαζί για καφέ. Άλλο αν οι φήμες τους θέλουν να γνωρίστηκαν στη Μύκονο και λίγες μέρες μετά να πήγαν μαζί διακοπές στην Κρήτη.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ