Ο έρωτας τους καλά κρατεί! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:51
12/1/2007

Ο έρωτας τους καλά κρατεί!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Λένε λένε πως ξεχνιούνται μάτια που δε βλέπονται, όμως, πιο πολύ αγαπιούνται, πιο πολύ τρελαίνονται»! Το αυτό ισχύει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Λένε λένε πως ξεχνιούνται μάτια που δε βλέπονται, όμως, πιο πολύ αγαπιούνται, πιο πολύ τρελαίνονται»! Το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του αγαπημένου της, Αλέξη Λαμπρίδη, οι οποίοι αν και τον περισσότερο καιρό τον περνούν χωριστά, είναι στα καλύτερα τους και φουλ ερωτευμένοι. Τι κι αν ο Αλέξης μένει στο Λονδίνο, αφού εκεί είναι η δουλειά του;

Αυτό, απ’ ότι φάνηκε στην πορεία, δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη σχέση τους και το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί, ενώ όποτε τους επιτρέπουν οι δουλειές τους επισκέπτεται ο ένας τον άλλον. Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης είναι αυτός που κάνει τα περισσότερα ταξίδια - αστραπή στην Ελλάδα, αφού η Νατάσσα εκτός από τις εμφανίσεις της στον «Βοτανικό», είναι και μάνα κι όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί να αφήνει τις δύο κόρες της και να πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο.

Πριν λίγες μέρες, ο αγαπημένος της αοιδούς βρέθηκε στην Αθήνα και μαζί με την καλή του είπαν εκτός από cocooning να κάνουν και μπόλικο clubbing, παίρνοντας σβάρνα τα καλύτερα κλαμπ της πόλης. Κι όσοι έτυχε να δουν το ζευγάρι, έχουν να λένε για τον έρωτα που ζουν. Πως το λέει ο Θάνος Πετρέλης; «Δεν έχω μάτια γι άλλη στο έχω πει»; Ε, αυτό συμβαίνει και με το νεαρό Αλέξη, ο οποίος είχε τη Νατάσσα στα όπα όπα. Κι αυτή, όμως, δεν πάει πίσω. Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν περνάς δίπλα από το ζευγάρι έχε το νου σου να μην κολλήσεις από τα σορόπια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ