Ο έρωτας της Μπάρμπα για τον ανιψιό του Καντάφι! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:11
25/8/2006

Ο έρωτας της Μπάρμπα για τον ανιψιό του Καντάφι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες έζησε η Βάνα Μπάρμπα στη Σαρδηνία με το νέο της αγαπημένο, Μοχάμεντ Σαμπάνι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες έζησε η Βάνα Μπάρμπα στη Σαρδηνία με το νέο της αγαπημένο, Μοχάμεντ Σαμπάνι, ανιψιό του Μουαμάρ Καντάφι παρακαλώ. Ο 32χρονος Λίβυος φρόντισε το πρώτο ερωτικό ταξίδι του ζευγαριού να μείνει αξέχαστο στην καλή του κι αφού έχει τον τρόπο (μεγαλοεπιχειρηματίας γαρ) την έκανε όσες μέρες παρέμειναν στο κοσμοπολίτικο νησί να νιώσει...βασίλισσα.

Για να καταλάβεις, έστειλε το ιδιωτικό του λίαρ τζετ να την παραλάβει από την Ελλάδα και να την πάει στη Σαρδηνία. Εκεί, είχε κλείσει πολυτελέστατη σουίτα, ενώ φρόντισε να μην της λείψει τίποτε. Όλα στα πόδια της τα είχε η Βάνα, η οποία βλέποντας τέτοια...ιπποτική συμπεριφορά (από τις λίγες), ένιωσε τον ενθουσιασμό της για το πρόσωπο του νεαρού όλο και να φουντώνει. Που να ξέρουν από τέτοια οι μεγαλύτεροι, γι’ αυτό και κάθε ενδοιασμός της ηθοποιού για τη διαφορά ηλικία τους, κάμφθηκε.

Αμ το άλλο, που το πας; Άμα τη επιστροφή της Βάνας στην Ελλάδα, ο Μοχάμεντ ναύλωσε και πάλι το λιαρ τζετ του, αυτή τη φορά όχι για να παραλάβει την Μπάρμπα, αλλά για να στείλει σε αυτήν αγνούς λευκούς κρίνους. Ίσαμε 30 χιλιάδες ευρώ ξόδεψε για να αγοράσει τα...λιβάδια από κρίνους, ενώ η Βάνα με το που τα παρέλαβε συγκινήθηκε τόσο μα τόσο πολύ. Τώρα τι θα τα κάνει όλα αυτά....


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ