Νέο επεισόδιο των Κούγια... για τρίχες κατσαρές! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:20
29/2/2008

Νέο επεισόδιο των Κούγια... για τρίχες κατσαρές!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης. Και σαν τύχει και θυμώσει μες στο χιόνι θα μας χώσει» είναι ένα πράγμα η σχέση του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης. Και σαν τύχει και θυμώσει μες στο χιόνι θα μας χώσει» είναι ένα πράγμα η σχέση του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου, η οποία εκεί που βγάζει.. ήλιο, τσουπ ρίχνει και μια καταιγίδα. Άμα λάχει πέφτει και χιόνι! Έτσι, μετά τον ιστορικό συμβιβασμό τους πριν λίγες κι εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι δεν θα μας απασχολήσουν ξανά οι Έλληνες «Ρόουζ», μαθαίνουμε ότι νέο επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ τους.

Και όσο αστείο κι αν σου φαίνεται, αυτή τη φορά οι Κούγια τσακώθηκαν για... τρίχες κατσαρές! Στην κυριολεξία για τρίχες, αφού λέγεται ότι αφορμή του νέου επεισοδίου - πως έγινε και δεν πήρε διαστάσεις; - ήταν το κατ’ οίκον χτένισμα της Εύης. Για να καταλάβεις, πριν λίγες μέρες, ο Αλέξης επέστρεψε στις 9 το βράδυ τα παιδιά στο σπίτι της Βατίδου κι αντί να κατέβει η ίδια να τα πάρει, πήγε η μητέρα της.

Η πρώην πεθερά - κι αυτή πες δεν ήξερε, δεν ρώταγε - είπε στον ποινικολόγο αν του αρέσουν τα μαλλιά του μικρού κι αν συμφωνεί να τον κουρέψουν. Είχαν - του είπε - πάνω τον κομμωτή που χτενίζει την Εύη, οπότε θα μπορούσε να κάνει το κούρεμα. Και κάπου εκεί, γυαλίζει το μάτι του ποινικολόγου. «Γιατί χτενίζεται η Βατίδου στις 9 το βράδυ»; Θέλει να την βρει όμορφη ο... Μορφέας; Ή μήπως σκοπεύει να βγει έξω; Γκρρρρρ. Ο Κούγιας άρχισε να φωνάζει, διότι σου λέει, αν βγει έξω, το πρωί δεν θα μπορέσει να ξυπνήσει για να πάει τα παιδιά στο σχολικό, άρα η πρώην αθετεί το ιδιωτικό συμφωνητικό.

Η Βατίδου άκουσε τις φωνές κι αμέσως πήρε το αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης - ακόμη δεν πήραν μετάθεση οι ταλαίπωροι; - για να καταγγείλει το περιστατικό και να κάνει μήνυση. Ουπς, say it again. Οι μηνύσεις δεν είναι στους όρους του συμφωνητικού; Πάντως, από τη μέρα εκείνη δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο, οπότε φαντάζομαι ότι το πρώην ζευγάρι μάλλον τα ξαναβρήκε. Είπαμε, η περίπτωση τους είναι... Μάρτης γδάρτης!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ