Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Λαζόπουλο - Κούγια! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:32
10/2/2006

Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Λαζόπουλο - Κούγια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Πως θα περάσει αυτή η κόντρα. Κάθε λεπτό της μοιάζει με ώρα. Πως θα περάσει αυτή η κόντρα. Σε βλέπω και νοιώθω έτοιμος για όλα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πως θα περάσει αυτή η κόντρα. Κάθε λεπτό της μοιάζει με ώρα. Πως θα περάσει αυτή η κόντρα. Σε βλέπω και νοιώθω έτοιμος για όλα». Τελικά, αυτή η κόντρα Λαζόπουλου - Κούγια κρατάει χρόνια σαν την κολόνια και προβλέπεται να κρατήσει κι άλλα χρόνια κι όπως το κρασί έτσι κι αυτή με τον καιρό θα γίνεται καλύτερη! Χθες είχαμε μία κουβέντα παραπάνω, σήμερα μία ανταλλαγή άγριων βλεμμάτων, αύριο (ελπίζω) να πέσει και το απαραίτητο κλωτσομπουνίδι. Για να δούμε επιτέλους πως λύνουν δύο άνδρες τις διαφορές τους. Και στην τελική, να κάνουν και οι δύο πράξη τα λόγια που εδώ και καιρό λένε δώθε και εκείθε.

Αν και τη βραδιά της βράβευσης των «Ανδρών της Χρονιάς» φθάσαμε πολύ κοντά στο να τους δούμε να πιάνονται μαλλί με μαλλί. Ή μάλλον πέτο με πέτο, διότι πρόκειται περί δύο ανδρών που τη βραδιά εκείνη φορούσαν κοστουμάκι σένιο. Ας όψεται ο Λάκης, που έκανε πίσω, σεβόμενος τη βραδιά και τους επίσημους προσκεκλημένους. Γιατί ο μεγαλοδικηγόρος δεν φάνηκε να χαμπαριάζει και πολύ. Είδε ότι η εκδήλωση έγινε στο «Αθηνών Αρένα» και σου λέει: «Εδώ είμαστε. Κοτζάμ κέντρο, όλο και σε κάποια γωνιά θα έχει μία μικρή αρένα για την εξυπηρέτηση του σκοπού».

Για αυτό κι έριξε το θανατηφόρο βλέμμα, που από τον Λαζόπουλου μεταφράστηκε σε...κινήθηκε εναντίον μου με άγριους σκοπούς. Μπροστά δεν ήμουν, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Όσοι όμως, ήσαν παρόντες, συμφώνησαν πως ο Κούγιας έριξε ένα βλέμμα, μα ένα βλέμμα στον Λάκη, σαν να του έλεγε: «Μπρος πάμε στα Μαρμαρένια Αλώνια να αναμετρηθούμε σαν Διγενήδες Ακρίτες». Ο Λαζόπουλος υποστηρίζει πως ο Κούγιας τον ακούμπησε κιόλας, αλλά εντάξει μην το κάνουμε και θέμα. Είδε ο δικηγόρος λίγη πιτυρίδα στο γιακά και πήγε να την σκουπίσει. Μα να τον άφηνε να εμφανισθεί στη βράβευση με το μαύρο σακάκι του τίγκα στη φλοίδα από το κεφάλι; Πάντως, όσοι δεν είδαν το περιστατικό, το έμαθαν μετά από τον Λαζόπουλου, ο οποίος πήγε να παραλάβει το βραβείο του φανερά αναστατωμένος από το περιστατικό. Όσο για τον Κούγια; Την ώρα εκείνη δεν ήταν στην αίθουσα. Είχε φύγει νωρίς με τη σύζυγο του. Η οποία, παρεμπιπτόντως, μπορεί να μας πει επιτέλους τι έχει η οικογένειά της, που δεν έχουν οι άλλες, και τη ζηλεύουν όλοι;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ