Νέα σπόντα Ελένης σε Μικρούτσικο! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:41
8/1/2007

Νέα σπόντα Ελένης σε Μικρούτσικο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Άμα θέλει η Ελένη Μενεγάκη να «σφάξει» τον άλλον με το γάντι, το κάνει τέλεια. Μανούλα είναι σε κάτι τέτοια. Και για του λόγου το αληθές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άμα θέλει η Ελένη Μενεγάκη να «σφάξει» τον άλλον με το γάντι, το κάνει τέλεια. Μανούλα είναι σε κάτι τέτοια. Και για του λόγου το αληθές, την Παρασκευή πέταξε την σπόντα της στον Ανδρέα Μικρούτσικο, αποδεικνύοντας πως αυτή η νέα κόντρα έχει πολύ ψωμί ακόμη, ενώ η Ελένη δεν είναι από τους ανθρώπους που ξεχνούν εύκολα. Σκορπιός γαρ. Φτου, φτου.

Πρόσεξε, λοιπόν, πως έχουν τα πράγματα. Το πλατό της Μενεγάκη με το πλατό του Κους Κους τα χωρίζει μία μεσοτοιχία κι ενίοτε η παρουσιάστρια λέει ένα on air «γεια» στα παιδιά, που τις ώρες εκείνες ετοιμάζουν την εκπομπή τους. Την Παρασκευή, στο Κους Κους καλεσμένος ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος, νικητής του Dream Show, αλλά κυρίως ο λόγος που Μενεγάκη και Μικρούτσικος ήρθαν σε κόντρα.

Κι αυτό ακριβώς είπε η Ελένη, η οποία με ένα καμερόνι της πέρασαν στο διπλανό παλτό για να τον χαιρετήσουν. Αφού του έδωσε τα συγχαρητήρια της, του είπε «Μπράβο παιδί μου, είσαι η αιτία που χάλασε μία φιλία. Να σαι καλά», ενώ τα μάτια της εκείνη την ώρα πετούσαν σπίθες! Για να ολοκληρώσει την χαιρετούρα της με ακόμη μία σπόντα: «Τώρα που τελείωσε το παιγνίδι, μπορείς να έρθεις στην εκπομπή μου. Δεν θα έχουν να λένε ότι σε προωθώ»! Τσακ, το κεντρί της σκορπιού Ελένης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ