Μοντέλα εναντίον Καγιά. Γιατί την κατηγορούν; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:11
4/12/2009

Μοντέλα εναντίον Καγιά. Γιατί την κατηγορούν;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Θα ήθελα να ήμουν μύγα και να είχα καθίσει πάνω στο έπιπλο tv της Βίκυς Καγιά, όταν εκείνη παρακολουθούσε ακόμη ένα μοντέλο από την περίφημη «Ακαδημία» τους να λέει τα χειρότερα για εκείνη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα ήθελα να ήμουν μύγα και να είχα καθίσει πάνω στο έπιπλο tv της Βίκυς Καγιά, όταν εκείνη παρακολουθούσε ακόμη ένα μοντέλο από την περίφημη «Ακαδημία» τους να λέει τα χειρότερα για εκείνη. Να έβλεπα την «Σας αγαπάω όλους, φιλάω σταυρό» να βγάζει ατμούς, το μάτι της να γυαλίζει και το (εκνευριστικό) της χαμόγελο να έχει σβήσει και τι στον κόσμο.

Ή η Καγιά δεν το έχει ή η τηλεόραση τα έχει μαζί της. Καλύτερα μοντέλο, που ήταν αμίλητο, ακούνητο, χαμογελαστό και μοιραίο, παρά παρουσιάστρια και μάλιστα της διπλανής πόρτας. Γιατί, εκεί που πέρυσι μας είχε κουράσει με την τόση αγάπη που μας σκόρπιζε απλόχερα (και γενικά βαριόμασταν να βλέπουμε ένα κοριτσάκι με τουαλέτα Σήλια Κριθαριώτη να είναι καβάλα σε ένα ροζ συννεφάκι και να ταξιδεύει), τώρα δεν προλαβαίνουμε παίκτριες του Next Top Model να εξαπολύουν κατηγορίες για εκείνη.

Μετά την Ανθή (ναι η «Μις Μπικίνι» Μπουρναζίου) ήρθε η σειρά της Πατρινιάς Αρετής να τα χώσει στην παρουσιάστρια του ριάλιτι. Η εν λόγω πήγε στο «Κους Κους» και τα έχωσε στην Καγιά (που στάνταρ για να χαμογελάσει ξανά θα πρέπει να ζωγραφίζει ένα χαμόγελο) λέγοντας ότι πίσω από τις κάμερες η Καγιά έχει άλλο πρόσωπο. Έχει δύο όψεις και όπως είπε η Αρετή, επειδή δεν της αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν ασχολήθηκε περισσότερο για να την γνωρίσει καλύτερα.

Πάντως, ευθέως δεν απάντησε αν η Καγιά είναι σκληρή με τα κορίτσια, αλλά από τα υπονοούμενα της καταλάβαμε ότι ναι το top model είναι σκληρό. Λες να κρατάει και κάνα βούρδουλα; Πάντως και την εποχή που ήταν στον «Πρωινό καφέ» (ναι αυτό το δίμηνο) αρκετοί συνεργάτες της είχαν εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά της. Τι θυμήθηκα τώρα; Τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου που μου έλεγε: «Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους χαμογελαστούς»....
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ