Μήτσος - Μιμή Ντενίση! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:16
17/11/2003

"Μήτσος - Μιμή Ντενίση"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Κολλημένη με το ρόλο του Βίκτορα, στο "Βίκτωρ - Βικτόρια" είναι η Μιμή Ντενίση, η οποία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κολλημένη με το ρόλο του Βίκτορα, στο "Βίκτωρ - Βικτόρια" είναι η Μιμή Ντενίση, η οποία από τότε που έκοψε το μαλλί της αλά γκαρσόν, κυκλοφορεί με ένα κουστούμι και νομίζεις εσύ ο δυστυχής πως πρόκειται για τον Μήτσο τον Ντενίση. Τον γιο, δηλαδή, της οικογενείας Ντενίση, αν αυτός υπήρχε.

Τέτοια μανία, η αλήθεια δεν την έχω ματά ξαναδεί. O.k. οι ηθοποιοί κατά καιρούς ταυτίζονται απόλυτα με τους ρόλους τους, αλλά περίπτωση ίδια με της Ντενίση, μία φορά έχω ξαναζήσει: εκείνη του Μάριου Ιορδάνου. Αυτός που πέρυσι υποδυόταν στο θέατρο τον Ιωάννη τον Πρόδρομο και νόμιζε ο ηθοποιός πως είναι ο Βαπτιστής αυτοπροσώπως. Έτσι και με τη Μιμή, η οποία δε λέει να βγάλει από πάνω της το φράκο που φοράει στην παράσταση (δεν ξέρω αν το έχει σε πολλές κόπιες ή το βγάζει, το πλένει και το φοράει).

Μα σε τηλεοπτική εκπομπή πηγαίνει; Θα φοράει το κουστούμι. Σε πάρτι για την έκδοση νέου περιοδικού είναι καλεσμένη; Θα πάει φορώντας το κουστούμι. Στο σούπερ μάρκετ, στα μπουζούκια, παντού η Ντενίση κάνει εμφάνιση με το κουστούμι του "Βίκτορα" και το μαλλί κολλημένο πίσω. Ευτυχώς, η οδοντοστοιχία της δεν έχει χτυπηθεί ακόμη από τερηδόνα κι έτσι από το χαμόγελο - βιτρίνα καταλαβαίνουμε πως ο άνδρας με τις μελί ανταύγειες είναι η Μιμή Ντενίση.

Φαντάσου η Μιμή να ταυτιζόταν το ίδιο όταν έπαιζε την Μπουμπουλίνα και την Θεοδώρα. Θα πήγαινε στον Θέμο Αναστασιάδη με την κουμπούρα και στο πάρτι του Κωστόπουλου με την τιάρα της αυτοκράτειρας!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ