Μήπως τα έχει κάνει αχταρμά η... νέα ενημερωτική Λαμπίρη; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:18
30/3/2010

Μήπως τα έχει κάνει αχταρμά η... νέα ενημερωτική Λαμπίρη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Πριν λίγα χρόνια η γυμνή Σάσα Μπάστα με μία κιθάρα (που μας έπαιρνε τα αυτιά) τραγουδούσε για την... στροφή στην ποιότητα. Λίγα χρόνια αργότερα η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει και αυτή τη δική της στροφή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγα χρόνια η γυμνή Σάσα Μπάστα με μία κιθάρα (που μας έπαιρνε τα αυτιά) τραγουδούσε για την... στροφή στην ποιότητα. Λίγα χρόνια αργότερα η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει και αυτή τη δική της στροφή (ευτυχώς όχι γυμνή με κιθάρα) όχι στην ποιότητα, αλλά στην... ενημέρωση! Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι η Λαμπίρη είναι πλέον κυρία κοινοτάρχου, αλλά από τότε που παντρεύτηκε με τον πρόεδρο Πικερμίου η εκπομπή της έχει αλλάξει ρότα.

Αφού πρώτα εξάντλησαν το διαζύγιο της Δήμητρας Ρουμπέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, φιλοξένησαν στα παράθυρα τους το ξεμπρόστιασμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον πατέρα της και τον Χρήστο Ψωμόπουλο και ανέλυσαν το πορνό της, εκεί στο Super Star είπαν να ασχοληθούν με ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Ξύπνησε η δημοσιογράφος μέσα από την Λαμπίρη (για να μάθουν εκεί στην ΕΣΗΕΑ που την έκοψαν), αλλά είπε να μην κάνει με τη μία την αλλαγή.

Από τρελό κουτσομπολιό να το γυρίσει σε... Σταύρο Θεοδωράκη. Και είπε για αρχή να το γυρίσει σε... ΚαραμεροΧαριτάτο. Να κάνει και αυτή το μεσημεριανό της infotainment. Όποτε δηλαδή το καλεί η επικαιρότητα να ασχολείται με αυτή, ενώ καταπιάνεται και με κοινωνικά ζητήματα, όπως οι μετανάστες, η εγκληματικότητα κ.α. Έλα, όμως, που αγαπημένε μου, επικαιρότητα την Δευτέρα ήταν ο τραγικός θάνατος 15χρονου Αφγανού από έκρηξη βόμβας και ο σοβαρός τραυματισμός της αδελφής του.

Και η νέα Λαμπίρη δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί με το θέμα. Και να μην αξιοποιήσει τον Βαγγέλη Γκούμα (βρε λες να τον πήγαν στην εκπομπή για την... ενημερωτική αναμόρφωση της;) ο οποίος έβγαλε την τραγική μάνα μέσα από το νοσοκομείο. Και πάνω αριστερά κότσαρε ο τίτλος της εκπομπής «Super Star», που σου θύμιζε σκηνές του παρελθόντος με Τζούλια, Φουρθιώτη, Μικρούτσικο και λοιπούς. Και δίπλα καθόταν το πάνελ της Λαμπίρη, το οποίο «φορούσε» το ίδιο συντετριμμένο ύφος τότε ο πατέρας Τζούλιας παρακαλούσε το παιδί του (προ τσόντας) να γυρίσει σπίτι γιατί είναι άρρωστο!

Θέλει να γίνει ενημερωτική στα γεράματα (τα τηλεοπτικά;) η Λαμπίρη; Πάμε πάσο. Τουλάχιστον γι αρχή ας το κάνει σωστά και να βγάλει τον τίτλο «Super Star» γιατί με παιδιά μετανάστες που σκοτώνονται από βόμβες στο κέντρο της Αθήνας, δεν βρίσκουμε πουθενά το... Super star! Στη συνέχεια, ας αλλάξει το πάνελ (sorry guys), αλλά κάθε φορά που η κάμερα πάει στην συγκλονισμένη Ρουμπέση νομίζω ότι θα μπει στο στούντιο ο Μικρούτσικος και θα την αρπάξει για να μην τα ακούει και στεναχωριέται!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ