Μην είδατε τη...Σία | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
20:15
19/10/2000

Μην είδατε τη...Σία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
«Το φυσάνε και δεν κρυώνει» εκεί κάτω στον Ταύρο, μετά από το κρέμασμα που τους έκανε η Σια Λιαροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας, αντί να βρεθεί στην θέση της για την πρεμιέρα του «Καλημέρα όλη μέρα», έστειλε στους ανθρώπους του STAR, την παραίτησή της... γραπτώς.
«Το φυσάνε και δεν κρυώνει» εκεί κάτω στον Ταύρο, μετά από το κρέμασμα που τους έκανε η Σια Λιαροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας αντί να βρεθεί στην θέση της για την πρεμιέρα του «Καλημέρα όλη μέρα» έστειλε στους ανθρώπους του STAR, την παραίτησή της ... γραπτώς. Όταν, οι υπεύθυνοι της εκπομπής είδαν το κείμενο, στο οποίο εν τάχει κατηγορεί το κανάλι για έλλειψη προγραμματισμού, ένιωσαν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους.

Δεν ήταν μόνο το ρεζίλι και το κράξιμο που θα άκουγαν -υποτίθετο ότι ήταν η πρεμιέρα-, αλλά και το γεγονός ότι μια μικρά ξανθιά, που οι ίδιοι την έκαναν «παρουσιάστρια» τους φέρθηκε τόσο ύπουλα. Λέγεται μάλιστα ότι στον Ταύρο το έχουν πάρει πατριωτικά το θέμα και δεν θα αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι..

Ωστόσο, το παρασκήνιο είναι αποκαλυπτικό, καθώς αναφέρεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού, Κώστας Γιαννίκος, δεν ήταν και τόσο ικανοποιημένος από το στήσιμο της κ. Λιαροπούλου. Κι αυτό, διότι παραήταν στημένη..
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ