Μελέτη: Μου έκαναν τη ζωή αβίωτη στον ΑΝΤ1! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:13
11/9/2008

Μελέτη: "Μου έκαναν τη ζωή αβίωτη στον ΑΝΤ1"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Το δελτίο Τύπου της Ελεονώρας Μελέτη, που επισημοποιούσε τη συνεργασία της με το Star και στο οποίο πέταξε τις σπόντες της για τον ΑΝΤ1, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το δελτίο Τύπου της Ελεονώρας Μελέτη, που επισημοποιούσε τη συνεργασία της με το Star και στο οποίο πέταξε τις σπόντες της για τον ΑΝΤ1, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο κανάλι της Κηφισιάς (πρώην Ταύρου, μέχρι να το συνηθίσουμε) η Ελεονώρα αποφάσισε τις σπόντες για το πρώην κανάλι της να τις «κάνει» ευθείες βολές και να μιλήσει για όσα την ενόχλησαν και πίκραναν στα χρόνια συνεργασίας της με το σταθμό.

Και από τη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town καταλαβαίνεις ότι μόνο πίκρες, στεναχώριες, επιθέσεις και άδικες συμπεριφορές έχει να θυμάται. Μπρρ. Διαβάζεις τη συνέντευξη και σε πιάνει η καρδιά σου με τα όσα λέει. «Μου έκαναν τη ζωή αβίωτη. Με πλήγωσαν, μου φέρθηκαν άδικα και σκληρά» λέει η Μελέτη κι εύγε στο κορίτσι, που παρόλες τις «αντίξοες» συνθήκες δουλειάς, έβρισκε το κουράγιο και το κέφι να ρίχνει κάθε πρωί τα τσιφτετέλια της. Μάλιστα, η ίδια μέσω τρίτων προσπάθησε να βρει πού είναι το πρόβλημα και της φέρονται έτσι, αλλά δεν κατάφερε τίποτε, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει από την εκπομπή.

Κι εδώ κάνει την αποκάλυψη πως ήθελε να αποχωρίσει από το 2007, περίοδο που ήταν πρώτη σε νούμερα, όμως, από τον ΑΝΤ1 δεν την αφήσαν, ενώ της έκαναν δώρο κι ένα πολυτελές τζιπ. Αυτή έμεινε και τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα απ’ ότι περίμενε. Για να καταλάβεις, έφθασε στο σημείο να θεωρεί την αρρώστια της «θείο δώρο» και μεγάλη ανακούφιση, αφού αποχώρησε από την εκπομπή κι έτσι δεν θα έβλεπε τα πρόσωπα εκείνα που την επηρέαζαν αρνητικά. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί, δεν τους ονομάτισε. Αλλά, μη νομίζεις έχει να πει και την καλή της κουβέντα για το κανάλι. Αναγνωρίζει πως ο ΑΝΤ1 της έδωσε δημοσιότητα.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ