Με αγάπη από τη Ρωσία... το διαζύγιο! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:14
16/1/2008

Με αγάπη από τη Ρωσία... το διαζύγιο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Θυμάσαι που η Άννα Δρούζα είχε κάνει πριν λίγους μήνες εκπομπή για τις αλλοδαπές, που έρχονται στην Ελλάδα και «κλείνουν» σπίτια και σπίτια; Ε, αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θυμάσαι που η Άννα Δρούζα είχε κάνει πριν λίγους μήνες εκπομπή για τις αλλοδαπές, που έρχονται στην Ελλάδα και «κλείνουν» σπίτια και σπίτια; Ε, αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο και συμβαίνει ακόμη και στα καλύτερα σπίτια. Τι, ακόμη και στο Χόλιγουντ συμβαίνει και νομίζω πως πρέπει να κάνει μία ανάλογη εκπομπή και η original Οπρα Γουίνφρεϊ.

Ξέρεις, γιατί χώρισαν ο Σον Πεν και η σύζυγός του, Ρόμπιν Ράιτ, που ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους σταρ; Επειδή, ο Σον απάτησε την Ρόμπιν με δύο δίμετρες Ρωσίδες! Όχι που συμβαίνουν μόνο σε εμάς αυτά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός και η επίσης ηθοποιός σύζυγός του, είχαν πάει πριν τα Χριστούγεννα διακοπές μαζί με τα δύο παιδιά τους, αλλά νοίκιασαν δύο διαφορετικές σουίτες.

Στη μία έμενε η σύζυγος με τα παιδιά και στην άλλη ο Πεν, ο οποίος ένα βράδυ είπε να το «ρίξει» λίγο έξω, προσκαλώντας στη σουίτα του τις Ρωσίδες. Μάλλον, το είχε σίγουρο πως η Ρόμπιν δεν θα τον επισκεπτόταν κι απλά θα κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Έλα, όμως, που ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη και η σύζυγος έκανε ξαφνικά ντου στη σουίτα, πιάνοντας επ’ αυτοφώρω τον Σον. Κι επειδή αυτή είναι σύζυγος της «νέας σχολής» ζήτησε διαζύγιο, ξεκινώντας τις διαδικασίες την επόμενη κιόλας μέρα. Τι κι αν είναι παντρεμένοι από το 1996, είχαν σχέση από το 1990 κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά; Την απιστία δεν τη σηκώνει.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ