Μας μπερδεύει το Λενιώ: Έριξε ή έφαγε κέρατο; Οεο | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:54
17/5/2013

Μας μπερδεύει το Λενιώ: Έριξε ή "έφαγε" κέρατο; Οεο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Και η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις αποκαλύψεις – μπόμπες μέσα από την εκπομπή της, όταν το σηκώνει η κουβέντα.

 

Να ναι καλά το κορίτσι μας γιατί ειδικά φέτος, μια χαρά το πάει. Σε μεγάλη... μπομπίστρια έχει αναδειχτεί και κάθε προσωπική της αποκάλυψη μάς απασχολεί όλους. Ψέματα να πούμε; Πρώτο θέμα την κάνουμε την εξομολόγηση της Ελένης.

Την Πέμπτη το Λενιώ με μία και μόνο ατάκα της για το κέρατο με έβαλε σε μεγάλη σκέψη και προβληματισμό. Σε ποια κατηγορία κέρατου ανήκει; Σε αυτόν που έφαγε ή σε αυτόν που έδωκε;

Το θέμα λοιπόν ήταν η απιστία και ο Γρηγόρης ο Γκουντάρας δήλωσε ότι εκείνος, όπως και όλοι οι άνδρες δηλαδή, δε συχωρούν και δε δέχονται πίσω την σύντροφο τους, όταν μαθαίνουν ότι τους απάτησε. Κι ας την αγαπούν.

Και κάπου εκεί το Λενιώ έχει τις ενστάσεις της. Γιατί σου λέει, άμα τον άλλον τον θέλεις, το ξεπερνάς(!) Σουηδάκι μάς προέκυψε ή μου φαίνεται;

 «Δεν σου έχει τύχει Γρηγόρη;; Σε όλους μας κάποια στιγμή έχει τύχει.. Ξεπερνιέται άμα τον άλλον τον θες και τον αγαπάς… Δεν είσαι μόνο εσύ σε αυτή τη γη... δεν είσαι εξωγήινος» είπε και στην αρχή προβληματίστηκα.

Σε ποιον έχει τύχει και τι; Στην Ελένη να της έχουν «φορέσει» κέρατο και να δίνει άφεση αμαρτιών, επειδή τον αγαπούσε; Ή το αντίθετο; Λοιπόν, επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος (σαν τον Γιώργο τον Λιάγκα ας πούμε, που είχε την ίδια απορία) τα έβαλα κάτω και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι βρέθηκε άνθρωπος που κεράτωσε το σέξι το Λενιώ μας. Ω ναι, υπάρχουν και τέτοιοι αχάριστοι στον κόσμο τούτο. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ