Λαϊκή οργή για την Τατιάνα και τον δολοφόνο της Ξάνθης | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
1:12
4/1/2013

Λαϊκή οργή για την Τατιάνα και τον δολοφόνο της Ξάνθης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Τατιάνα Στεφανίδου φέτος πιστεύει ότι κάνει ενημερωτική εκπομπή. Μάλιστα, δηλώνει ότι νιώθει άνετα στην ενημέρωση....

Κι επειδή εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι, δεν θα της χαλάσουμε το όνειρο. Πιστεύει ότι κάνει ενημερωτική εκπομπή; Ναι κάνει. Πετάει ο γάιδαρος; Ναι, πετάει.

Κι ας θυμίζει το "Μίλα"... γραφείο τελετών με τόσες κηδείες και θανατικά που έχει καλύψει!

Όμως, αλήθεια, η Τατιάνα μετά την εκπομπή της Τετάρτης, νιώθει ακόμη άνετα, για τον... ενημερωτικό χαρακτήρα αυτής;

Μετά το τέλος της και αφού φιλοξένησε τηλεφωνικά τις δηλώσεις του βιαστή και δολοφόνου της Ξάνθης, ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε ο, τι συνέβη, η Τατιάνα νιώθει ακόμη άνετα;

Πήγε άραγε μπροστά στον καθρέφτη της και είπε "φτου σου δημοσιογραφάρα μου για το αποκλειστικό σου" και μετά ζήτησε να της φέρουν μία κούπα για να κάνει πρόβα όταν θα πάρει το πούλιτζερ;

Ξέρουμε, εκεί στην τηλεόραση το παν είναι η τηλεθέαση. Τα νούμερα είναι ο λογος ύπαρξης των τηλεαστέρων, ειδικά τώρα στην κρίση. Όμως, ακόμη και η μάχη για την τηλεθέαση, έχει κάποιους κανόνες.

Και η Στεφανίδου φιλοξενώντας τις προκλητικές δηλώσεις του "τέρατος" της Ξάνθης λίγες μόνο μέρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, παραβίασε όλους τους κανόνες. Κυρίως τους ηθικούς!

Βάσει των θεμάτων που παίζει φέτος η εκπομπή της, είμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα ασχοληθεί και με την ιστορία αυτή. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχε αφιερώσει ολόκληρη εκπομπή στον Κυριάκο Παπαχρόνη.

Αλλά όχι δεν περιμέναμε ότι η Τατιάνα θα έδινε βήμα στον δολοφόνο, για να ακουστούν οι προκλητικές απόψεις του τύπου: "τα ήθελε η κοπέλα". Τι ακριβώς ήθελε Τατιάνα μου η κοπέλα; Και η κάθε κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού ή δολοφονίας;

Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει να βγουν στον αέρα τέτοιες δηλώσεις; Και μάλιστα στη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη όπου οικογένειες βλέπουν τηλεόραση; Που τα παιδιά μπορεί να ακούσουν.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός στην οικογένεια της κοπέλας, που έχασε με τον πιο βάναυσο και φρικιαστικό τρόπο, έξω από το σπίτι τους, το παιδί τους.

Κι επειδή το κοινό έχει αποκτήσει πια τηλεοπτική συνείδηση (από τα καλά της κρίσης) δεν επιβράβευσε την "δημοσιογραφική επιτυχία" της Τατιάνας. Βλέπεις, η τηλεθέαση μόλις που έπιασε το 15,8%.

Ωστόσο, έχει δημιουργηθεί ένας πρωτοφανής ξεσηκωμός στα social media. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και όλες εναντίον της παρουσιάστριας. Η Τατιάνα έπαιξε unfair για λίγες μονάδες παραπάνω και τώρα θα αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ