Ξέρουν κάτι παραπάνω Λάκης - Θέμος; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:33
6/12/2007

Ξέρουν κάτι παραπάνω Λάκης - Θέμος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Μπουρλότοοοο» όπως εκείνο που έριχνε η Σαπφώ Νοταρά στις ελληνικές ταινίες, έριξε το βράδυ της Τρίτης από το «Αλ Τσαντίρι» του ο Λάκης Λαζόπουλος και στην Κάντζα έγινε ένας πανικός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μπουρλότοοοο» όπως εκείνο που έριχνε η Σαπφώ Νοταρά στις ελληνικές ταινίες, έριξε το βράδυ της Τρίτης από το «Αλ Τσαντίρι» του ο Λάκης Λαζόπουλος και στην Κάντζα έγινε ένας πανικός. Η φράση του Λάκη «Η Μάρα φεύγει, η Έλλη έρχεται» προκάλεσε θόρυβο και όλοι αναρωτήθηκαν αν πράγματι γίνει τέτοια τράμπα και η παρουσιάστρια του δελτίου φύγει και στη θέση της έρθει η Στάη.

Ξέρει άραγε ο Λάκης κάτι παραπάνω ή η φράση του αυτή ήταν μέρος της σάτιρας και μόνο τέτοια; Στον Alpha υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και το ίδιο ισχυρίζεται η Ζαχαρέα. Ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ οι τηλεθεατές μπερδεύτηκαν τα μάλα, αφού και ο Θέμος Αναστασιάδης στο «Όλα 8» ασχολήθηκε με το θέμα Ζαχαρέα.

Μάλιστα, αυτός το προχώρησε παραπέρα αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Ζαχαρέα θα πάει στον ΑΝΤ1. Ήταν και η εκπομπή - αφιέρωμα που της έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου, οπότε ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Μέχρι ραντεβού τα Χριστούγεννα της έδωσε ο Θέμος κι άντε τώρα οι τηλεθεατές να βγάλουν άκρη για το ποια είναι η αλήθεια. Το αφιέρωμα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη από την εκπομπή της, στο Νίκο Χατζηνικολάου να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ή θα τα κάνει περισσότερο αχταρμά μέσα στο κεφάλι μας;
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ