Ξαναπαντρεύονται Κέιτζ - Πρίσλεϊ! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:23
14/10/2003

Ξαναπαντρεύονται Κέιτζ - Πρίσλεϊ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου, γι αυτό και δε μου φαίνεται περίεργο που ο Νίκολας Κέιτζ και η Λιζα Μαρί Πρίσλεϊ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου, γι αυτό και δε μου φαίνεται περίεργο που ο Νίκολας Κέιτζ και η Λιζα Μαρί Πρίσλεϊ σκοπεύουν να παντρευτούν ξανά. Τι κι αν το πρώτο τους εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία; Τι κι αν ο γάμος τους διήρκησε μόνο 118 μέρες; Τα παιδιά το αποφάσισαν. Την Άνοιξη παντρεύονται!

Όσοι το άκουσαν είτε σταυροκοπήθηκαν είτε έβαλαν τα γέλια είτε κατέληξαν στο σοφό και all timing συμπέρασμα: "Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ... τα παιδιά του". Ε, έτσι κι αυτοί. Δουλειά δεν έχουν και κάθονται παντρεύονται δυο φορές το χρόνο. Η επανασύνδεσή τους έγινε προ ολίγων εβδομάδων, όταν συναντήθηκαν σε επίσημη εκδήλωση. Μετά το διαζύγιο τους - πριν ένα χρόνο περίπου - δεν είχε τύχει να συναντηθούν και τώρα που έγινε, διαπίστωσαν μεγάλες αλήθειες. Δεν είχαν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον!

Αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Βγήκαν, λοιπόν, τα πρώτα τους ραντεβουδάκια κι αντί να αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι, είπαν να γίνουν ανδρόγυνο. Ο δεύτερος γάμος τους θα λα΄βει χώρα στην έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ καθότι αποτελεί διακαή πόθο της Λίζα. Τρεις γάμους έχει κάνει η μοναχοκόρη του Πρίσλεϊ, όμως σε κανέναν από αυτούς δεν παντρεύτηκε στην έπαυλη του μακαρίτη του μπαμπά της. Έτσι, θα το κάνει τώρα με το Νίκολας, που είναι και μεγάλος φαν του πεθερού. Είθε τέκνα μου, η δεύτερη φορά να κρατήσει λίγες μέρες παραπάνω. Γιατί από χρόνια μην το ελπίζετε. Η καλή μέρα και ο σωστός γάμος από το πρωί φαίνονται....
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ