Κωστόπουλος: Απίστευτο «καρφί» σε Λιάγκα για τα νούμερα | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
16:27
14/11/2013

Κωστόπουλος: Απίστευτο «καρφί» σε Λιάγκα για τα νούμερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Την Τετάρτη ο Γιώργος Λιάγκας με πολλή συγκίνηση, τρελή περηφάνια και μπόλικη σεμνότητα ανακοίνωσε στον κόσμο μέσα από το Πρωινό ότι η Αργυρώ η Μπαρμπαρίγου έκανε ρεκόρ τηλεθέασης.

Έφτασε, σου λέει, η μαγείρισσα να κάνει στα γυναικεία νεανικά κοινά (τρέχα γύρευε δηλαδή) 93,7%. Ούτε η Έλενα η Παπαρίζου τέτοια νούμερα στην Γιουροβίζιον.

 

Έλα, όμως, που τη χαρά του Λιάγκα ήρθε να του την κόψει ο Πέτρος ο Κωστόπουλος, ο οποίος την επόμενη κιόλας μέρα τού έριξε ένα «καρφί» για τα νούμερα.... ναααα με το συμπάθιο.

 

«Τα νούμερα είναι τόσο σχετικά και τόσο αηδία», είπε ο Κωστόπουλος με αφορμή τη δήλωση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τα νούμερα του «Dancing With The Stars». Και συνέχισε ο Κωστόπουλος με... πληρωμένη απάντηση στον «καυχησιάρη» Λιάγκα.

 

«Χθες ξέρεις τι κάναμε; Την ώρα που μιλάγαμε με την κυρία που δεν ήξερε ότι γέννησε, πήγαμε στο 15 – 44, 80%. Ξέρεις τι είναι το 80%; Για να στο αποδομήσω, επειδή οι άλλοι το κάνουν θέμα, είναι 6 – 7 άνθρωποι, 6 – 7 μηχανάκια! Για τα νούμερα να μην το κάνουμε θέμα, γιατί και το 80%... σιγά τα δέντρα!», είπε προς τον Άκη Καβατζίκη.

 

Μωρέ και δίκιο έχει. Γιατί, (όπως και παρατήρησαν οι ίδιοι) τα νούμερα μπορεί και να είναι... αηδία, όμως, αυτή η «αηδία» είναι και ο λόγος ύπαρξης των εκπομπών και κυρίως των τηλεοπτικών προσώπων.

 

Κι επίσης, για τα νούμερα (έστω κι αν αυτά μεταφράζονται σε έξι εφτά νοματαίους) φέτος έγινε η πρωινή ζώνη... οικογενειακή υπόθεση και γεμίσαμε με παντρεμένα ζευγάρια.

 

Και για να ολοκληρώσω: αηδία δεν είναι τα νούμερα. Αηδία είναι να γίνεσαι νούμερο για τα νούμερα. Ή να βλέπουμε αηδίες για τα νούμερα. Ναι, γι αυτούς τους πέντε έξι νοματαίους. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ