Κωνσταντοπούλου: χαμός με τη σπόντα για τα προσωπικά της Κοσιώνη | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:02
30/6/2015

Κωνσταντοπούλου: χαμός με τη σπόντα για τα προσωπικά της Κοσιώνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ είχε η Σία Κοσιώνη. Και φευ η Πρόεδρος της Βουλής ξέχασε τους καλούς τρόπους στο σπίτι της!

Και ήρθε η τηλεοπτική συνάντηση και κατέληξε σε έναν απίστευτο καυγά με την κυρία Κωνσταντοπούλου να προβαίνει σε απαράδεκτες σπόντες για την προσωπική ζωή της δημοσιογράφου!

Και όχι μόνο, αφού με εριστικό τρόπο έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στην ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ, για τον τρόπο που το κανάλι παρουσιάζει τις ειδήσεις!!!

 

«Τα κυρίαρχα ΜΜΕ συντάσσονται με τους δανειστές εναντίον του λαού. Μας έχετε και μας έχουν φοβίσει πολύ όλοι! Τάσσεστε ξεκάθαρα υπέρ ενός εκβιασμού ο οποίος είναι των δανειστών. Τα media τα καθεστωτικά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού στους πολίτες. Παράγουν μόνο τρόμο και πανικό! Είναι ξεκάθαρο ότι ο σταθμός σας υποστηρίζει το ΝΑΙ!» ήταν κάποια από το εριστικά σχόλια της.

 

Ωστόσο, η Κοσιώνη με περισσή ψυχραιμία (κι εύγε της) απαντούσε στα πυρά της Προέδρου.

«Λειτουργείτε παρελκυστικά. Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη. Σας ενοχλούν οι ερωτήσεις και υποβαθμίζετε την κρισιμότητα των στιγμών! Η τακτική σας αποπροσανατολίζει», είπε.

Το αποκορύφωμα όμως, ήταν η απαράδεκτη σπόντα της Προέδρου, η οποία ξέχασε (;) ότι είναι γυναίκα (όπως και η ίδια η δημοσιογράφος παρατήρησε) και "κάρφωσε" τη δημοσιογράφο για την προσωπική της ζωή, αφού δεν ειναι κρυφό ότι διατηρεί σχέση με τον Κωστή Μπακογιάννη.

Η  Κοσιώνη τη ρώτησε τι απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι έχει διασυνδέσεις με το λόμπι της δραχμής και η κυρία Κωνσταντοπούλου με ειρωνικό ύφος προέβη στο εξής ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σχόλιο: :

«Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης; Η κυρία Μπακογιάννη; Ο κ. Μπακογιάννης;» με την  Κοσιώνη να της απαντά φανερά ενοχλημένη:

«Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο».

 

Δεν έχουμε παρά να αναγνωρίσουμε τον άψογο χειρισμό της Σίας Κοσιώνη και τον τρόπο που έκανε τη δουλειά της κάτω από τέτοιες αντίξοες συνθήκες!

Σχόλια επί της προσωπικής ζωής μιας γυναίκας που δεν είναι παντρεμένη αλλά διατηρεί ένα δεσμό, δεν χωρούν σε πολιτικές συζητήσεις.

 

Δ. Ζάρκου - Κ. Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ