Κολέτσα: Τουλάχιστον δεν τρακάρει με τα... γαρύφαλλα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:21
23/3/2010

Κολέτσα: Τουλάχιστον δεν τρακάρει με τα... γαρύφαλλα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τύφλα να έχει ο Μίκαελ Σουμάχερ μπροστά στην Χριστίνα Κολέτσα, η οποία αποδεικνύεται μεγάλη σοφεράτζα. Και όταν πιάνει το τιμόνι, καλό είναι οι υπόλοιποι να μένουν σπίτι τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τύφλα να έχει ο Μίκαελ Σουμάχερ μπροστά στην Χριστίνα Κολέτσα, η οποία αποδεικνύεται μεγάλη σοφεράτζα. Και όταν πιάνει το τιμόνι, καλό είναι οι υπόλοιποι να μένουν σπίτι τους. Αν κι εδώ που τα λέμε, οι άλλοι οδηγοί και οι πεζοί δεν κινδυνεύουν από την αοιδό. Τον φόβο της έχουν μόνο οι κάδοι απορριμμάτων. Και όσοι την ώρα που περνά η Κολέτσα, πετάνε τα σκουπίδια του.

Εξάλλου, τους κάδους έχει βάλει στο μάτι η σοφερίνα και όταν «πετάγονται» μπροστά της, απλά τους παίρνει σβάρνα. Αυτό συνέβη και το πρωί της Κυριακής, όταν η Κολέτσα ξύπνησε πουρνό πουρνό για να πάει καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά», αλλά στο δρόμο «πετάχτηκαν» μπροστά της τρεις κάδοι, τους οποίους πήρε σβάρνα. Όχι που θα τους άφηνε.

Το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά, με τον πίσω προφυλακτήρα να φεύγει όλος και το χρώμα των σκουπιδιάρικων να γίνεται ένα με αυτό του αυτοκινήτου, το οποίο (εδώ είναι το καλό) δεν ήταν δικό της. Ήταν του αγαπημένου της, Γιώργου Μελισσανίδη, ο οποίος είπε να κάνει το καλό να την εξυπηρετήσει και είναι να παίρνει το αυτοκινητάκι του και να το ρίχνει στο γιαλό, έτσι που του το κατάντησε. Αλλά, αγαπημένε μου, να έβλεπες την Κολέτσα με τι νάζι και τι τσαχπινιά που του ζητούσε δημόσια συγνώμη, που σου ερχόταν να της δώσεις το δικό σου αυτοκίνητο και να το κάνει σμπαράλια.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ