Κλείνει το κέντρο της Βανδή; | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:25
1/6/2010

Κλείνει το κέντρο της Βανδή;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο ήθελαν το Thalassa Stage, όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή να κλείνει πριν την ώρα του, λόγω μη προσέλευσης κόσμου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο ήθελαν το Thalassa όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή να κλείνει πριν την ώρα του, λόγω μη προσέλευσης κόσμου. Και είναι να απορείς, αφού αριστερά και δεξιά (αυτά παθαίνεις άμα δεν έχεις πάει στο κέντρο να έχεις άποψη) διαβάζουμε και ακούμε ότι το πρόγραμμα της Δέσποινας είναι το hot spot του καλοκαιριού.

Κι αυτό λένε οι παρέες μας, που έχουν πάει παραπάνω από μία φορά. Για να μην πω για τους celebrities, οι οποίοι κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα πέρασμα από την Βανδή το κάνουνε. Οπότε ποίος ο λόγος να κλείσει; Σάμπως λειτουργεί τις πολλές μέρες; Λοιπόν, στα δημοσιεύματα αυτά γράψε... φούμαρα, αφού η διάψευση ήρθε από τη διεύθυνση του μαγαζιού, η οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι το πρόγραμμα κατεβαίνει πριν την ώρα του και συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου.

Μάλιστα, όχι μόνο δεν σταματάει πρόωρα η Βανδή, αλλά παίρνουν παράταση οι εμφανίσεις της και θα είναι στο Thalassa μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Εξάλλου, το πρόγραμμα της θεωρείται από τα πιο πετυχημένα του καλοκαιριού. Για να μη σου πω για την τρομάρα που πήρα όταν διάβασα τα δημοσιεύματα. Βρήκε η Βανδή κέντρο μετά από δύο χρόνια να τραγουδήσει στην Αθήνα κι αυτό κατεβάζει ρολά; Ούτε στον οχτρό τέτοιο χουνέρι.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ