Κι άλλα δράματα για τον Τζάκσον! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:40
27/1/2004

Κι άλλα δράματα για τον Τζάκσον!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Ενός κακού μύρια έπονται» λέει ο σοφός λαός και το αυτό συμβαίνει με τον Μάικλ Τζάκσον. Την ώρα που βρίσκεται στα δικαστήρια και προσπαθεί να αποδείξει την αθώοτητά του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ενός κακού μύρια έπονται» λέει ο σοφός λαός και το αυτό συμβαίνει με τον Μάικλ Τζάκσον. Την ώρα που βρίσκεται στα δικαστήρια και προσπαθεί να αποδείξει την αθώοτητά του, ότι δηλαδή δεν έχει αποπλανήσει το 12χρονο αγάρι, έρχεται η Ντέπι Ρόου και του βάζει κι άλλα στο κεφάλι. Ποία είναι η Ντέπι και τι δουλειά έχει με τον Τζάκσον;

Καταρχήν, είναι ενήλικη! Ξέρω πρόκειται για μεγάλη κακία, αλλά καλό είναι όταν μιλάμε για τον «Τζάκο» και αναφερόμαστε σε τρίτα πρόσωπα να δηλώνουμε ηλικία. Η Ρόου, λοιπόν, είναι η πρώην γυναίκα του (η νοσοκόμα), η οποία έφερε στον κόσμο τα δύο από τα τρία παιιδά του καλλιτέχνη, τον Πρινς Μάικλ τον πρώτο και την Παρίς. Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και την τροπή που πήρε: δημοσιότητα, διακαστήρια, πιθανή φυλάκιση του Μάικλ έως και 10 χρόνια, αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβοουλίες και ως μάνα που είναι ( σε μερικές μανάδες αργεί, αλλά τελικά ξυπνάει το ένστικτο) να προστατέψει τα παιδιά της. Έτσι, μέσω του δικηγόρου της ζητεί την επιμέλειά τους κι όπως καταλαβαίνεις, δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσει.

Ο Τζάκσον πάει να σκάσει από τη στεναχώρια του, διότι τα παιδιά του είναι πολύ σημαντικά για τον ίδιο. Μη βλέπεις, που το ένα παραλίγο να του πέσει από το μπαλκόνι κι τα άλλα τα περιφέρει σαν κινητές κουνουπιέρες. Τα αγαπάει και δηλώνει στοργικός πατέρας. Τώρα, η αλήθεια δύσκολα πείθει για τις αγνές του προθέσεις, γι αυτό και προβλέπεται να έχει δράματα με την πρώην. Α, το ένστικτο της Ρόου πήρε φόρα (ήταν να μη ξυπνήσει το άτιμο) και θέλει να πάρει την επιμέλεια και του τρίτου παιδιού του Μάικλ, τον Πρινς Μάικλ τον δεύτερο, του οποίου η μητέρα είναι και θα παραμείνει άγνωστη.


Δήμητρα Ζάρκου
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ