Κατερίνα Καραβάτου λυπήσου τη Σπυροπούλου! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:39
13/10/2014

Κατερίνα Καραβάτου λυπήσου τη Σπυροπούλου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με Ζήνα Κουτσελίνη, χωρίς Ζήνα Κουτσελίνη. Με μικρό σκηνικό, με τεράστιο σκηνικό. Με φθηνή παραγωγή, με πανάκριβη παραγωγή. Με Γιάννη Μπουτάρη, με Περιφερειάρχες, με προτίμηση... Unesco, με με, με, τελικά ο, τι και να κάνει ή δεν κάνει η Κων/να Σπυροπούλου νούμερα δε θα δει.

Πρέπει η μικρή ξανθιά του Alpha να το πάρει απόφαση: φέτος που είναι η «αφέντρα» της εκπομπής, βρήκε κακό μπελά, που ακούει στο όνομα... Κατερίνα Καραβάτου.

 

Η περσινή συνεργάτιδα της δεν αστειεύεται και από το μικρό, φτωχό πλην τίμιο κανάλι Ε και το αφώτιστο σκηνικό, μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη έχουν καταφέρει να σαρώνουν στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

 

Και κάνουν τη Σπυροπούλου να ωρύεται και να ουρλιάζει. Και να ψάχνει ενόχους παντού πλην της αφεντιάς της.

 

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το πρώτο μετά την απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη και καταλαβαίνεις ότι τα νούμερα τούτη τη φορά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Αλλά αλί, αλί και τρισαλί για τη μικρή ξανθιά, το ραβασάκι της AGB ήτο και πάλι θλιβερό.

 

Οι τηλεθεατές δε λένε να χωνέψουν ότι η Κων/να είναι πια κοτζάμ παρουσιάστρια. Και της γυρνάνε την πλάτη!

 

Μα why; Δε λυπούνται το girl; Θέλουν να της ταράξουν το νευρικό της σύστημα πάνω στον ανθό των 26 χρόνων;

 

Για να καταλάβεις και αυτό το σαββατοκύριακο, η Σπυροπούλου χρειάστηκε κιάλια για να δει την πλάτη της Καραβάτου, αφού η εκπομπή της με το ζόρι έπιασε τη βάση!

 

Και να σκεφτείς ότι μέχρι πέρυσι και για πολλά χρόνια, η συγκεκριμένη ζώνη ανηκε στον Alpha, αφού οι ψυχαγωγικές εκπομπές που έβγαζε (από εποχή Σοφίας Αλιμπέρτη) πάντα «σάρωναν».

 

Μέχρι που ήρθε, η Σπυροπούλου και το έριξε στον πάτο!

 

Και αν δεν το πάρουν χαμπάρι τώρα που προλαβαίνουν (όχι η Κων/’να δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβει, είναι πεπεισμένη ότι είναι... παρουσιαστράρα), να ξέρουν ότι έχει κι άλλο πιο κάτω!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ