Και παρουσιαστής ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:53
18/10/2006

Και παρουσιαστής ο Γιάννης Παπαμιχαήλ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις, πιάστηνε». Κάπως έτσι θα το σκέφτηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος από γιος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις, πιάστηνε». Κάπως έτσι θα το σκέφτηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος από γιος των γονιών του και μουσικός που τον ξέραμε μέχρι τώρα, προέκυψε ξαφνικά και παρουσιαστής. Θα είπε ο άνθρωπος, ας μάθω και αυτή την τέχνη, γιατί που ξέρεις, μπορεί να μου χρησιμέψει στο μέλλον. Έτσι, από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και κάθε μέρα (πλην Σαββάτου και Κυριακής) θα τον βλέπουμε στο Star.

Εκεί, θα παρουσιάζει μαζί με τη φίλη του Νάντια Χαλαμανδάρη την εκπομπή «Αντ- Star Νιουζ», όπου θα σχολιάζουν διάφορα θέματα από την πολιτική, κοινωνική και καλλιτεχνική ζωή. Ο Γιάννης ευελπιστεί πως με την εκπομπή αυτή θα κάνουν τη διαφορά και το τηλεοπτικό του ντεμπούτο θα στεφθεί με επιτυχία. Εξάλλου, θα προσπαθήσουν η εκπομπή τους αυτή να είναι διαφορετική και όχι «κάτι σαν...».

Κι έρχομαι τώρα εγώ η κακιά να κακοκαρδίσω το παλικάρι. Από τα λίγα που είδα στο σχετικό τρέιλερ ένα έχω να πω: η εκπομπή όντως δεν μου έμοιαζε «κάτι σαν...», ήταν τάλε κουάλε η «κομμένη» εκπομπή του Μουτσινά και της Πατλάκη στον Alpha. Αλλά πριν δούμε, δεν κάνει να κρίνουμε! Ε;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ