Και πάλι μόνη η Μάρω! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:48
4/9/2007

Και πάλι μόνη η Μάρω!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Και πάλι μόνη έμεινε η Μάρω Λύτρα, αφού ο καλοκαιρινός και κεραυνοβόλος έρωτας της με τον Γιάννη Αμανατίδη έληξε με τον ερχομό του Φθινοπώρου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και πάλι μόνη έμεινε η Μάρω Λύτρα, αφού ο καλοκαιρινός και κεραυνοβόλος έρωτας της με τον Γιάννη Αμανατίδη έληξε με τον ερχομό του Φθινοπώρου. Όπως ακούγεται και λέγεται, η Μάρω επισκέφθηκε το νεαρό αγαπημένο της για λίγες μέρες στην Γερμανία, όπου και αγωνίζεται. Μήτε που είχε στο μυαλό της το ενδεχόμενο του χωρισμού, αφού μέχρι στιγμής - έστω και τηλεφωνικά - τα πήγαιναν πολύ καλά.

Έλα, όμως, που από κοντά τα πράγματα δεν ήταν όπως περίμεναν και οι δύο. Οι λίγες μέρες που έμεινε η Μάρω στην Γερμανία ήταν αρκετές για να καταλήξουν στο εξής πονεμένο συμπέρασμα: δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κουράζουν το θέμα.

Η απόφαση να χωρίσουν πάρθηκε από κοινού κι έγινε φιλικά και πολιτισμένα, αφού ήταν μαζί μόλις ενάμιση μήνα. Έτσι, η Μάρω επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου και ηρεμεί, αφού την περιμένει ένας βαρύς επαγγελματικά χειμώνας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ