Και πάλι δεύτερη η Τζούλια Αλεξανδράτου! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:08
28/6/2006

Και πάλι δεύτερη η Τζούλια Αλεξανδράτου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Συνηθισμένα στα χιόνια είναι τα βουνά και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην δεύτερη θέση! Το διάσημο «9» των καλλιστείων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συνηθισμένα στα χιόνια είναι τα βουνά και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην δεύτερη θέση! Το διάσημο «9» των καλλιστείων γι ακόμη μία φορά κατέλαβε την...τιμημένη αυτή θέση, αν και αυτή τη φορά η πίκρα ήτο μεγαλύτερη. Βλέπεις, η Τζούλια δεν κατάφερε ούτε «Μεγκαλίτσα» να γίνει, αφού τη θέση αυτή (για την εκπομπή Megalicius chart live) κατέλαβε πανηγυρικά η κόρη του Νίκου Σαργκάνη, Εβελίνα.

Η Τζούλια το είχε σιγουράκι πως αυτή θα έβγαινε νικήτρια (θα έπαιρνε και το αυτοκινητάκι ως έπαθλο) αφού φαινομενικά υπερτερούσε της αντιπάλου σε αρκετά σημεία. Φευ, όμως. Ο κόσμος που ψήφιζε, μόνο τα σημεία αυτά δεν είδε, στέλνοντας την Αλεξανδράτου γι ακόμη μία φορά στον τάκο και (μάντεψε) επαναφέροντας το «πολικό» της χαμόγελο.

Εντάξει, δεν είναι και λίγο ένα άγνωστο κοριτσάκι (γλυκύτατο και χαμογελαστό να σημειώσω) να έρχεται και να «πετάει» έξω κοτζάμ Αλεξανδράτου. Αν και η ίδια όπως δήλωσε δεν την πείραξε καθόλου που έχασε. «Δεν με ενδιαφέρει που έχασα το αυτοκίνητο» λέει η Τζούλια και εύγε της. Σιγά μη σκάσουμε για τέσσερις ρόδες. «Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στην τηλεόραση». Ουπς, εδώ δυσκολεύει το πράγμα. Άμα δεν μπορείς να βγεις ούτε «Μεγκαλίτσα», που πα ρε Αλεξανδράτου;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ