Και η Ντούβλη γύρισε ταινία πορνό! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:22
29/4/2010

Και η Ντούβλη γύρισε ταινία πορνό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Της τσόντας γίνεται στη showbiz και η μία μετά την άλλη ξανθιά γυρίζει και από ένα πορνό, αλλά όχι για χάρη γούστου. Πρώτη η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε το πορνό όχι για εκείνη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της τσόντας γίνεται στη showbiz και η μία μετά την άλλη ξανθιά γυρίζει και από ένα πορνό, αλλά όχι για χάρη γούστου. Πρώτη η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε το πορνό όχι για εκείνη, για τα φουκαριάρικα τα λεφτά που ήταν πολλά. Η επόμενη που ακολούθησε το παράδειγμα της Τζούλιας είναι η Μαριάννα Ντούβλη, η οποία (από παλιότερες δηλώσεις της) έκανε το πορνό όχι για εκείνη, αλλά για το παιδί της. Και ναι αγαπημένε μου, καλά διάβασες: η Ντούβλη γύρισε τσόντα.

«Πορνοστάρ για το παιδί μου» Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και η τσόντα βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ. Και αν σε κόφτει πότε θα κυκλοφορήσει, σου λέω ότι θα «κρεμαστεί» στα περίπτερα τις επόμενες μέρες. Ουρές θα σχηματίσει ο κόσμος να αγοράσει το dvd της Ντούβλη. Προσπαθώ να τη σκεφτώ σε δράση, αλλά λέω να μην το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Ας δω μία και καλή την τσόντα και να βγάλω τα συμπεράσματα μου.

Πάντως, άνθρωποι από την εταιρεία του Σειρηνάκη (ε ναι πού αλλού θα τη γύριζε) λένε ότι η τροφαντή ξανθιά ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και ταλαντούχα! Σε μία τσόντα το «ταλαντούχα» μπορούμε να φανταστούμε πού πηγαίνει. Το «αποκαλυπτική», όμως; Εννοούν ότι κι αυτή έμεινε με τις γόβες ή έκανε διάφορα κόλπα πονηρά; Υπομονή και θα την δούμε. Εννοείται ότι το καλύτερο στο άφησα για το τέλος. Η Ντούβλη θα έχει περισσότερους από έναν παρτενέρ. Ρε την μάνα Ντούβλη!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ