Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:06
9/11/2006

"Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, των οποίων η σχέση ήταν που ήταν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, των οποίων η σχέση ήταν που ήταν χάλια, ήρθε τώρα και απόγινε. Μετά τα μαντάτα που κατέφθασαν ότι το Dream Show μετακομίζει στη βραδινή ζώνη της Κυριακής, ο Ηλίας έγινε έξω φρενών, επειδή δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως, αλλά κι επειδή θεωρεί πως η απόφαση αυτή είναι «ηλίθια» και μόνο κακό θα κάνει στο παιγνίδι.

Για να δείξει, δε, την ενόχλησή του κατέφυγε σε... προσφιλείς συνήθειες, όπως να απειλεί με αποχώρηση και σε διάφορα τσαλιμάκια, που όμως καθόλου δεν αρέσουν στον Ανδρέα. Δεν ξέρω, αν ο ίδιος συμφωνεί με την απόφαση του σταθμού. Το γεγονός, όμως, ότι ήταν εκείνος που το ανακοίνωσε στον Ψινάκη, πιάνοντας τον στον ύπνο, μάλλον είναι μεγαλύτερη χαρά και απόλαυση, από αυτή που θα έχει εφεξής, με Αρναούτογλου και Φερεντίνο απέναντι.

Μάλιστα, ο Μικρούτσικος δεν παρέλειψε να «καρφώσει» τον Ψινάκη, στην εκπομπή του Θέμου, πετώντας διακριτικά τις σποντίτσες του. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες έγινε πιο λαλίστατος, διαχωρίζοντας τη θέση του από αυτή του μάνατζερ, λέγοντας πως με τη συμπεριφορά του κάνει κακό στο παιγνίδι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ