Ηλιάδη: Ο πατέρας μου είναι ο προαγωγός μου | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:33
7/12/2009

Ηλιάδη: "Ο πατέρας μου είναι ο προαγωγός μου"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τέλος δεν έχει η διαμάχη της Αγγελικής Ηλιάδη με την οικογένεια της και κυρίως με τον πατέρα της. Η αοιδός στην κατάθεση της εναντίον του πατέρα της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια για εκείνον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος δεν έχει η διαμάχη της Αγγελικής Ηλιάδη με την οικογένεια της και κυρίως με τον πατέρα της. Η αοιδός στην κατάθεση της εναντίον του πατέρα της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια για εκείνον, ενώ τις αποκαλύψεις - σοκ που κάνει, τις έφερε στο φως της δημοσιότητας η Real news. Και η έκπληξη όλων όσοι τη διάβασαν ήτο μεγάλη.

«Ο πατέρας μου είναι ο προαγωγός μου εδώ και 15 χρόνια» αναφέρει στην κατάθεση η Ηλιάδη, η οποία αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της την χτυπούσε πολλές φορές («και όχι ο Μπάμπης που με λάτρευε» αναφέρει), ενώ για εκείνον ήταν η μόνη πηγή εισοδήματος. Η διαμάχη της αοιδού με την οικογένεια της ξεκίνησε όταν εκείνη έπιασε για πρώτη φορά δουλειά στις «Μούσες». Όπως αποκαλύπτει, ενώ με τον Λαζαρίδη είχε κανονίσει να παίρνει 600 ευρώ τη βραδιά, ο πατέρας της (χωρίς να το ξέρει εκείνη) ζήτησε από τον Μπάμπη 1500 ευρώ, ενώ του είχε αποσπάσει μία επιταγή των 15 χιλιάδων ευρώ, ως προκαταβολή για τη συνεργασία.

Η Ηλιάδη αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της την χτυπούσε και τα Χριστούγεννα του 2003 εκείνη μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό έφυγε από το σπίτι τους κι έμενε τις πρώτες μέρες στο καμαρίνι της, επειδή φοβόταν για τη ζωή της. Εξάλλου, όπως λέει, ο πατέρας της την απειλούσε και πήγαινε στις «Μούσες», όπου έκανε φασαρίες και απειλούσε τους πάντες. Κάτι που συνεχίστηκε και όταν η Αγγελική ζούσε με τον Λαζαρίδη, όπου τότε τον είχαν καταγγείλει ακόμη και στην αστυνομία.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ