Η Τζούλια σούταρε τον Ψινάκη! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:18
5/7/2007

Η Τζούλια "σούταρε" τον Ψινάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν Ηλία μου», διότι να βγει και να πει ο Sakis Ρουβάς ότι σε σούταρε, είναι κάτι που ψιλό ? καταπίνεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν Ηλία μου», διότι να βγει και να πει ο Sakis Ρουβάς ότι σε σούταρε, είναι κάτι που ψιλό - καταπίνεται, αλλά να το πει η Τζούλια Αλεξανδράτου, αυτό δεν το χωνεύεις με τίποτε. Είναι... προσβόλα πρώτης τάξεως και να δούμε πως θα αντιδράσει ο δαιμόνιος μάνατζερ στη δήλωση της Τζούλιας στο Down Town ότι «σούταρε» τον Ψινάκη!

Η - κάνω όλες τις δουλειές - Τζούλια στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την φιλία/σχέση/ συνεργασία που είχε με τον Ψινάκη, λέγοντας πως αυτή τελείωσε οριστικά. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν τους βλέπουμε μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι, όμως, αυτό που προκαλεί εντύπωση, αλλά η δήλωση της Αλεξανδράτου πως η ίδια «σούταρε» τον Ψινάκη, επειδή τσακώνονταν συνέχεια, πράγμα που μάλλον κούρασε το κορίτσι.

Όσο για την ερωτική σχέση που τους χρέωναν, αυτή - απ’ ότι κατάλαβα - δεν υπήρξε ποτέ. Αν και η Τζούλια είχε δεσμό και χώρισε πριν μια δυο εβδομάδες (δεν κρατάει και λογαριασμό). Πως, όμως, ένιωσε ο Ηλίας όταν το «πουλέν» του τού έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και μια κλωτσιά στον ποπό; «Σαν σουταρισμένος» απαντάει η ίδια και τσουπ η δεύτερη... προσβόλα για Ηλία! Όσο για το αν της λείπει ο μάνατζερ, η Τζούλια απάντησε: «Μου λείπει ο Τούλης». Τούλης είναι το σκυλί του Ψινάκη κι απορώ με την... αγνωμοσύνη αυτού του κοριτσιού στον Μέγα δάσκαλο της και μέντορα! Νεολαία σου λέει μετά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ