Η Τζούλια ανεβαίνει σε πίστα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
12:36
24/1/2007

Η Τζούλια ανεβαίνει σε πίστα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Ήταν να μην πάρει απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι η Τζούλια Αλεξανδράτου και να πιάσει μικρόφωνο. Άπαξ και το έκανε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μην πάρει απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι η Τζούλια Αλεξανδράτου και να πιάσει μικρόφωνο. Άπαξ και το έκανε, δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει έτσι την προσπάθεια και θα τραγουδάει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Μέχρι και σε πίστα θα ανέβει η Τζούλια κι αυτό δεν είναι απειλή! Είναι ένα σχέδιο που θα υλοποιηθεί την Άνοιξη.

«Για δες καιρό που διάλεξε ο Χάρος να με πάρει. Τώρα που ανθίζουν τα βουνά και η γη βγάζει χορτάρι». Βέβαια, η παρθενική της εμφάνιση στην πίστα, δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου. Καλό είναι να κάνει ντόρο και να δώσει στον κόσμο έναν ακόμη λόγο (πέρα του χαρίσματος της από φωνή - κορμί) να πάει να τη ακούσει από κοντά. Και ποιος είναι αυτός;

Μα να εμφανισθεί στην ίδια πίστα με τον Διονύση Μακρή. Ποτέ δεν μάθαμε αν οι δυο τους είχαν πράγματι σχέση, όμως, ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από την ιστορία, ήταν μεγάλος. Και ικανός τώρα να κάνει κάποιους περίεργους να πάνε να τους δουν από κοντά. Η Τζούλια είναι πολύ ενθουσιασμένη με την προοπτική να τραγουδήσει και μάλιστα δίπλα στον Μακρή και λέω να μην της το χαλάσω. Εξάλλου, αν το δίδυμο θα κάνει τις νύχτες απόλαυση ή κόλαση, θα το δείξει... η αυτοψία!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ