Η Σπίαρς έκανε sex! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
17:00
3/3/2003

Η Σπίαρς έκανε sex!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένη μου Αγγελική,
Ένα ισχυρό σοκ υπέστη τις προάλλες το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, μετά την αποκάλυψη του Fred Durst (πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς) πως η μικρή αοιδός
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένα ισχυρό σοκ υπέστη τις προάλλες το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, μετά την αποκάλυψη του Fred Durst (πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς) πως η μικρή αοιδός έχει πάψει από καιρού να είναι παρθένα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως όσο ήσαν ζευγάρι είχαν κάνει ο, τι κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια, δηλαδή sex. Ο Fred δεν διευκρίνισε αν ήταν ο πρώτος εραστής της "αυτοαποκαλούμενης παρθένας", όμως μικρή σημασία έχει. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε σε εκπομπή τύπου "Φύλλο και φτερό", με τον αοιδό με μία φράση να γκρεμίζει το ίματζ που με τόσο κόπο έφτιαξε η Σπίαρς.

"Κάναμε sex στην έπαυλή της στο Χόλιγουντ" είπε και τα μηχανάκια της εκεί AGB, πήραν φωτιά. Αμέσως πέρασαν σε διαφημίσεις - για να κρατήσουν και το ενδιαφέρον αμείωτο - ενώ με την επιστροφή ο πρώην προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Μπρίτνεϊ μπορεί να δείχνει μία γλυκιά κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα μόνο τέτοια δεν είναι. Της αρέσει να κάνει σεξ (ω, Θεέ μου), να ξενυχτάει, να πίνει και να καπνίζει. Όσο η παρουσιάστρια της εκπομπής έτριβε τα χέρια της από ικανοποίηση, η μικρή καλλιτέχνης δεν ήξερε που να πάει να κρυφτεί.

Τελικά, βρήκε το κουράγιο και μέσω της εκπροσώπου της, διέψευσε τα πάντα αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Για ακόμη μία φορά ο Fred έδειξε ποιος πραγματικά είναι. Προτιμά να μιλάει παρά να πράττει. Η συμπεριφορά του θυμίζει παιδάκι του λυκείου". Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο η Σπίαρς έπεισε την κοινή γνώμη, καθώς δεν πάει πολύς καιρός από τότε που δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες και την έδειχναν να μπεκροπίνει σε κλαμπ του Χόλιγουντ.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ