Η Ρούλα άφησε σύξυλη την Δρούζα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:41
22/11/2007

Η Ρούλα άφησε σύξυλη την Δρούζα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Δεν ήξερε η Άννα Δρούζα, δεν ρωτούσε τουλάχιστον πριν καλέσει τη Ρούλα Βροχοπούλου στην εκπομπή της και την βάλει να καθίσει στον ίδιο καναπέ με Βας ? Βας και άλλους τέτοιους «αστέρες»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ήξερε η Άννα Δρούζα, δεν ρωτούσε τουλάχιστον πριν καλέσει τη Ρούλα Βροχοπούλου στην εκπομπή της και την βάλει να καθίσει στον ίδιο καναπέ με Βας - Βας και άλλους τέτοιους «αστέρες»; Άπαξ και είδε η - κότα της AGB με τα χρυσά αυγά - ότι η Δρούζα την είχε βάλει στο ίδιο τσουβάλι και στον ίδιο καναπέ με όλους τους «κουτσούς και στραβούς» της ελληνικής τηλεόρασης, που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, εξαγριώθηκε κι αποχώρησε από την εκπομπή.

Σύξυλη άφησε την παρουσιάστρια η Ρούλα, η οποία πέταξε το μικρόφωνο της κι έφυγε στην αρχή της εκπομπής. Γιατί σου λέει η «απαρηγόρητη» ότι η ίδια είναι ξεχωριστή περίπτωση κι όπου πηγαίνει την έχουν στα όπα όπα και της δίνουν ένα παράθυρο να κλάψει για τον Αλβανό που την εγκατέλειψε. Δεν την βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με Πόπη Μαλιωτάκη, Μαριάννα Ντούβλη, Βας - Βας και Ταμπάκη!

Εδώ σου λέει ότι ο Μικρούτσικος μέχρι στήλη στην εκπομπή του της πρότεινε και θα την κάνει θέμα η Δρούζα ως «τηλέ - αστέρα» που θα χαθεί αύριο; Εξάλλου, η Βροχοπούλου δεν έχει κανέναν ανάγκη να την εκμεταλλευτεί για χάρη της τηλεθέασης, επειδή σήμερα πουλάει. Εκμεταλλεύεται η ίδια τον εαυτό της κι αν πληρωνόταν για το δάκρυ - κορόμηλο που χύνει κάθε φορά, θα τον εκμεταλλευόταν με τον καλύτερο και πιο εμπορικό τρόπο. Πάντως, με όλες αυτές τις εμφανίσεις τον Φραν δεν τον φέρνει πίσω. Ο Αλβανός έχει τόσο πολύ αγανακτήσει, που σκέφτεται να της κάνει μέχρι και αγωγή. Το ζήσαμε κι αυτό. Αλβανός μετανάστης κάνει αγωγή σε πλούσια Ελληνίδα σύζυγο, γιατί τον έχει διασύρει παντού! Μόνο στον θαυμαστό κόσμο της Ρούλας γίνονται αυτά.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ