Η Πέγκυ Ζήνα παντρεύεται! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:22
6/4/2006

Η Πέγκυ Ζήνα παντρεύεται!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Τέλος τα ψέματα, τα κεφάλια μέσα και ναι η ώρα να ντυθεί νύφη, έφθασε για την Πέγκυ Ζήνα. Καλά, μη βιαστείς...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος τα ψέματα, τα κεφάλια μέσα και ναι η ώρα να ντυθεί νύφη, έφθασε για την Πέγκυ Ζήνα. Καλά, μη βιαστείς να πιάσεις καλή θέση στην εκκλησία. Δεν παντρεύεται αύριο και κατά όπως φαίνεται ούτε το αμέσως επόμενο διάστημα. Τότε προς τι είδηση και η φασαρία; Απλά, η Πέγκυ για πρώτη φορά δηλώνει πως είναι έτοιμη για γάμο και μάλιστα είναι στα άμεσα σχέδια της.

Η ίδια και ο Γιώργος Λύρας περιμένουν να ετοιμαστεί το σπίτι που χτίζουν και μετά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ένα παιδί - αν και δεν είναι πρώτη προτεραιότητά τους - αν έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο. Ήταν να μη χτυπήσουν τα «καμπανάκια» της μητρότητας και της νύφης για την αοιδό. Όσον αφορά το σπίτι, μη φανταστείς κάτι απλό. Δύο τοίχους δηλαδή κι ένα κεραμίδι. Σωστό μεγαθήριο χτίζει το ζευγάρι στη Βούλα με πολλά επίπεδα, εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και δε συμμαζεύεται. Το δε κόστος του; Άστα. Ακριβή μου «ερωτική φωλιά». Ίσαμε και τρία εκατομμύρια ευρώ μπορεί να κάνει.

Χαλάλι όμως τα ευρά. Εξάλλου, η Ζήνα πάντα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της σπίτι. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, τον χειμώνα θα εμφανίζεται στον Διογένη μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και την Μάρω Λύτρα. Ωραία όλα αυτά, αλλά με τόσα τρεχάματα θα καταφέρει τελικά να ξεκλέψει λίγο χρόνο να κάνει τον γάμο;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ