Η Παρίς θέλει να γίνει μάνα! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:08
6/7/2006

Η Παρίς θέλει να γίνει μάνα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Θες η πολλή ζέστη της Καλιφόρνια, θες τα ποτά και τα ξενύχτια να «χτύπησαν» κατακούτελα την Παρίς Χίλτον;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θες η πολλή ζέστη της Καλιφόρνια, θες τα ποτά και τα ξενύχτια να «χτύπησαν» κατακούτελα την Παρίς Χίλτον; Πάντως η νεαρή κληρονόμος βγήκε και δήλωσε, με πολλή σοβαρότητα παρακαλώ, πως θέλει να γίνει μάνα. Κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, η νεαρά θέλει ένα παιδί ατάκα κι επί τόπου. Τι κι αν πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως δεν θέλει να κάνει σχέση τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια;

Η Παρίς τα διαχωρίζει αυτά. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Το κορίτσι έχει πατήσει τα 25 και την έχει πιάσει τρελό άγχος, επειδή δεν θέλει να γίνει μάνα στα γεράματα. Θέλει να αποκτήσει ένα παιδί τώρα που είναι νέα. Άσε που είναι και πολύ της μόδας στο Χόλιγουντ. Το μόνο που την προβληματίζει στην όλη ιστορία είναι που δεν έχει άνδρα για να τεκνοποιήσει.

Και ειδικά αυτό θέλει να το ψάξει πολύ. Δεν θα πάρει γουρούνι στο σακί και να το κάνει πατέρα του παιδιού της. Όσο για το αν θα είναι καλή και άξια μάνα, η Παρίς το έχει σιγουράκι πως θα...διαπρέψει στον «τομέα» αυτό. Θεωρεί εαυτόν ικανό και άξιο να μεγαλώσει ένα παιδί και όπως δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα, στο σπίτι της έχει πολλά κατοικίδια τα οποία φροντίζει και μεγαλώνει σωστά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ