Η ώρα της χολής! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:46
12/1/2004

Η ώρα της χολής!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Πολύ ξύλο, αγριάδα και βλέμμα - δολοφονικό περιλαμβάνει το παρακάτω γράμμα. Έχουμε και λέμε: ο Sakis Ρουβάς λέγεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ ξύλο, αγριάδα και βλέμμα - δολοφονικό περιλαμβάνει το παρακάτω γράμμα. Έχουμε και λέμε: ο Sakis Ρουβάς λέγεται πως μετά την Ρεβέκα Γουάνγκ βρήκε νέα αγαπημένη, την οποία όμως φυλάει ως "κόρη οφθαλμού", γι αυτό και δεν την έχουμε δει ακόμη, παρόλο που είναι μαζί ενάμιση μήνα. Έτσι, τις προάλλες όταν ένα δαιμόνιο παπαράτσι πήγε να απαθανατίσει το ζεύγος έξω από το Fever, παραλίγο να έτρωγε το ξύλο της αρκούδας από τον Sakis. Σαν τρελό έτρεχε το δύσμοιρο στη Συγγρού για να γλιτώσει το ξύλο.

Τι το θελε η Ζέτα Μακρυπούλια να ανοίξει την καρδιά της στον Αντώνη Ρέμο και να του πει πως "Ναι, το μητρικό μου ένστικτο είναι πια ξύπνιο"; Πήρε μία αγριάδα από τον καλό της και πλέον τη φυσά και δεν κρυώνει. Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιες "γάτες - κουτσομπόλες" το ζεύγος είχε πάει στο Παίδων, όπου ο Ρέμος συμμετείχε σε μία εκδήλωση. Εκεί, η Ζέτα επηρεασμένη από τα παιδιά και το γενικότερο κλίμα με μια γλύκα στα λόγια της, είπε στον καλό της πως θέλει ένα παιδί. Δε ζήταγες Ζέτα μου ένα οικόπεδο στο φεγγάρι; Θα ήσουνα οικοπεδούχα τώρα!

Το δολοφονικό βλέμμα λέγεται πως το έριξε η Εύη Αδάμ και "τυχερή" παραλήπτρια ήτο η Ασπα Τσίνα. Σύμφωνα με τις φήμες, το γνωστό μοντέλο είναι τα μάλα τσαντισμένη με την "ex φέιμστοριτισσα" διότι επί σκηνής η μικρά φιλάει στο στόμα τον Λάμπη Λιβιεράτο. Η Εύη, είτε δεν χαμπαριάζει από τέτοια (σου λέει τραγουδιστής είναι ο σύζυγος, όχι ηθοποιός για να ξενοφιλιέται) είτε έπιασε κάτι το πονηρό στον αέρα, πάντως είναι πολύ έξαλλη και σκέφτεται να πάρει αυστηρά μέτρα. Θες να τη δούμε να πιάνει τραπεζάκι γωνία στο REX σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις "Διπλοπενιές" και να είναι κάθε βράδυ εκεί;
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ