Η ώρα της χολής! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:04
15/5/2003

Η ώρα της χολής!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένη μου Αγγελική,
Το λαμπρό τάλαντο της Ασπας ανακάλυψε από τα πολύ βάθη η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία λέγεται πως ζητάει επίμονα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το λαμπρό τάλαντο της Ασπας ανακάλυψε από τα πολύ βάθη η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία λέγεται πως ζητάει επίμονα από την ex "φέιμστοριτισα" να συνεργαστεί μαζί της. "Το Φως είναι εδώ και σε περιμένει" της είπε και η Ασπα το σκέφτεται σοβαρά για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον: στο Φως απαγορεύεται δια ροπάλου η ρίψη παντός είδους λουλουδικού, δεύτερον: η Ασπα είναι του ποιοτικού και η Θεοδωρίδου τις δίνει τις απαραίτητες εγγυήσεις και τρίτον: που θα βρει καλύτερη και άλλη πρόταση; Για να δούμε, τι θα δούμε!

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια η Μιμή Ντενίση θα ξανασυνεργαστεί με τον Απόστολο Γκλέτσο. Αν δεν με απατά η μνήμη ελέφαντα, η τελευταία φορά που οι δύο ηθοποιοί και πρώην ζεύγος ένωσαν το υποκριτικό τους τάλαντο ήταν στο "ιστορικό" σήριαλ "Κάποιος να την φυλάει". Έκτοτε, χώρισαν τα τσανάκια τους κι έκοψαν τις καλημέρες, για να συναντηθούν τώρα πιο ώριμοι και γονείς, στο γνωστό μιούζικαλ "Βίκτωρ - Βικτόρια". Αμφότεροι δηλώνουν χαρούμενοι για την αποκατάσταση των σχέσεων τους, συνεπαρμένοι με την συνεργασία τους και τυχεροί που έσμιξαν και πάλι οι δρόμοι τους, διότι εκτιμά ο ένας τη δουλειά του άλλου. Για να δούμε, τα ίδια θα λένε του χρόνου τέτοια εποχή;

Τέλος, η συνάδελφο τους Δήμητρα Ματσούκα εμφανίζει νομαδικές τάσεις καθώς τη φετινή χρονιά είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και το φορτηγό της μεταφορικής από πίσω. Δεν πρόλαβε να εγκατασταθεί στο σπίτι που αγόρασε στη Νέα Σμύρνη, παράτησε τη μάνα της να μείνει εκεί κι αυτή νοίκιασε πολυτελές διαμέρισμα στον Λυκαβηττό. Ποια περιοχή έχει μετά σειρά, ουδείς γνωρίζει. Εντάξει, δεν είπαμε η Δημητρούλα να είναι γάτα και να συνδέεται με τα αντικείμενα, αλλά προς τι τέτοιο φευγιό; Οι φίλοι της το αποδίδουν στον χωρισμό της με τον φιλαράκι της Στράτο Τζώρτζογλου καθώς όλος ο καλός ο κόσμος τέτοιες στιγμές θέλει να αλλάξει τα πάντα από τη ζωή του. Όχι κι όλοι, διότι υπάρχουν κάποιοι που αποσύρονται σε μοναστήρια. Στο Αγιο Όρος ας πούμε!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ