Η νέα Βίσση είναι... ροκ! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
13:10
23/6/2008

Η "νέα" Βίσση είναι... ροκ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Μία Άννα Βίσση αλλιώτικη από τις άλλες θα είναι η «Απόλυτη» στην μετά Καρβέλα εποχή. Η Βίσση θέλει στη νέα της δουλειά, που μετά από πολλά χρόνια δεν θα φέρει την υπογραφή του Καρβέλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία Άννα Βίσση αλλιώτικη από τις άλλες θα είναι η «Απόλυτη» στην μετά Καρβέλα εποχή. Η Βίσση θέλει στη νέα της δουλειά, που μετά από πολλά χρόνια δεν θα φέρει την υπογραφή του Καρβέλα, να κάνει το μεγάλο μπαμ και να προκαλέσει αίσθηση. Έχει και δύο χρόνια να κυκλοφορήσει νέο cd. Και μπορώ να σου πω ότι τα κατάφερε.

Κυκλοφόρησαν για λίγο στο Διαδίκτυο μερικά από τα καινούργια της τραγούδια και όσοι πρόλαβαν να τα ακούσουν, ένα έχουν να πουν: η «Απόλυτη» είναι πιο ροκ από ποτέ. Και αποδεικνύει ότι μπορεί να πει τα πάντα, αφού η νέα δουλειά της είναι πολυσυλλεκτική και περιλαμβάνει από ροκ κομμάτια, ζεμπέκικα μέχρι παλιά ρεμπέτικα. Έως και το «Ντιρι ντα χτα» λέει σε αγγλικούς στίχους. Μάλιστα, έχει κάνει διασκευές με αγγλικό στίχο κάποια δικά της τραγούδια. Το νέο cd θα κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνου.

Μέχρι τότε, η Άννα θα βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όπου ηχογραφεί το cd, ενώ πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη συναυλία του James Blunt στην Κύπρο. Μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή και είπαν μαζί ένα τραγούδι του διάσημου καλλιτέχνη με το κοινό από κάτω να αποθεώνει και τους δύο.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ