Η νέα αγρότισσα | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
14:29
7/11/2002

Η νέα αγρότισσα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
ενθουσιασμένοι τα μάλα είναι οι περισσότεροι στη Φάρμα με την άφιξη της Κυριακής. Η Αννα και η Ελένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενθουσιασμένοι τα μάλα είναι οι περισσότεροι στη Φάρμα με την άφιξη της Κυριακής. Η Αννα και η Ελένη στο πρόσωπο της είδαν τον "Αϊ Βασίλη" με τα δώρα, που έφερε μαζί της κραγιόν, μολύβια για τα μάτια, τα χείλη κι ο, τι άλλο που θα της καλλωπίσει για να είναι όμορφες όταν θα πάνε να αρμέξουν τα γελάδια. Ο Αλέξης με τον Κώστα, πάλι, δεν δύνατο να μην παρατηρήσουν τα μεγάλα όμορφα μάτια και το πλατύ χαμόγελο της εν λόγω νέας. Ο Κώστας από την πλεονεκτική θέση του αρχηγού, όπου βρίσκεται, την πήρε από το χέρι και της έδειξε τα κατατόπια. "Εδώ είναι το πρώτο ρυάκι που πλένουμε τα ρούχα, εδώ στο δεύτερο κάνουμε το μπάνιο".

Στη συνέχεια, την πήγε στα ζώα για μια πρώτη γνωριμία μαζί τους. Αφού τη σύστησε στα γουρουνάκια, έπαιξαν με τα κουνέλια και χάιδεψαν την αγελάδα, της έδειξε το περιβόλι, όπου αναμένεται να δώσει μεγάλες...μάχες με τα ραπανάκια, τα φασολάκια και τις μάπες. Η "φυσορουφήχτρα" νέα ξετρελάθηκε με τη φύση - που είναι και η αδυναμία της - ενώ ενθουσιάστηκε όταν είδε από κοντά για πρώτη φορά αγελάδα. Τόσα χρόνια έβλεπε μόνο τις αγελάδες του...Νουνού και τις τρελές στην τηλεόραση, οπότε οι εκδηλώσεις χαράς ήταν απολύτως δικαιολογημένες.

Κατά τα άλλα, αρκετοί από τους παίκτες δεν μπορούν ακόμη να συνηθίσουν το χιούμορ του Γιάννη, με αποτέλεσμα να τα "παίρνουν στο κρανίο". Η, δε, Ελένη έχει απηυδήσει και δεν ξέρει τι να κάνει πλέον. Να αρχίσει να γελάει σαν το χαζό από ντροπή να μην τον προσβάλλει ή να ζητήσει τη θέσπιση νόμου, όπου θα διώκεται ποινικά όποιος κάνει σαχλά αστεία;
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ