Η Ματσούκα δεν ξανακάνει γυμνό! | κοσμικα , opinions | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / OPINIONS
15:18
7/7/2005

Η Ματσούκα δεν ξανακάνει γυμνό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
«Κι όλο κλαίνε τα αγοράκια στης Ματσου, στης Ματσούκα τα σκαλάκια». Και όλα μαζί φωνάζουνε «Αχ ρε Δήμητρα, γιατί, γιατί δεν θα κάνεις εμφάνιση γυμνή»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κι όλο κλαίνε τα αγοράκια στης Ματσου, στης Ματσούκα τα σκαλάκια». Και όλα μαζί φωνάζουνε «Αχ ρε Δήμητρα, γιατί, γιατί δεν θα κάνεις εμφάνιση γυμνή»; Κάπου πήρε το μάτι μου κι εσένα στη συγκέντρωση και παρόλο που στην αρχή απόρησα με την κατρακύλα σου, στη συνέχεια σε κατανόησα. Δεν είναι και λίγο να μείνεις έναν ολόκληρο χειμώνα χωρίς ποπό Ματσούκας ελαφρώς καλυμμένο με χρυσό στρινγκ μπικίνι να αναδύεται σαν...αφροδίτειο οπίσθιο από την πισίνα. Ή χωρίς στήθος Ματσούκας που για μία σεζόν έβγαλε μάτι είτε μόλις έβγαινε από την πισίνα είτε κρύωνε έτσι γυμνό που στεκόταν μπροστά στον Κιμούλη!

Η απόφαση της Δήμητρας να μην ξανακάνει γυμνό στην τηλεόραση ή το σινεμά είναι οριστική και το ξεκαθάρισε ήδη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο «παλιός» του ελληνικό στρατού επιστρέφει με νέα σειρά και θέλει άμα τη επιστροφή του να προκαλέσει ντόρο. Επειδή, η ιστορία του είναι και πάλι ένα ερωτικό τρίγωνο και αυτά δεν έχουν πια και τόση πέραση, είπε ως «πέτρα σκανδάλου» να βάλει τη Ματσούκα με τα γυμνά της και να ξαναγίνει ο κυρίαρχος της AGB. Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η συνάδελφός του ήταν κατηγορηματική, θα δεχθώ συνεργασία άλλά κομμένο το γυμνό.

«Ρε αμάν, ρε αγάπη μου, λίγο στήθος, λίγο ποπό» προσπάθησε να την πείσει ο Χριστόφορος, αλλά τίποτε. Λίγο μπούτι και μία ιδέα χαμηλά στη μέση και πολύ είναι. Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα και οι δυο τους έδωσαν τα χέρια. Για ποίο λόγο, όμως, η Δήμητρα να μη θέλει γυμνό, αφού πέρσι το χειμώνα με την εμφάνισή της στο «Έτσι ξαφνικά» έγινε το talk of the town και όλης της χώρας μαζί; Πολλοί λένε πως οφείλεται στη σχέση της με γνωστό επιχειρηματία, η οποία έχει αλλάξει την Ματσούκα τελείως. Και στην εμφάνιση (έκοψε κοντά τα μαλλιά και κυκλοφορεί σχεδόν αμακιγιάριστη) αλλά και στον χαρακτήρα. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της αλλαγής είπε κομμένο το γυμνό και ας είναι μερικές φορές απαραίτητο για να εξυπηρετήσει...την Τέχνη του Παπακαλιάτη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
dzarkou@e-go.gr
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ